Zeilvakantie met schipper

Wat is een schipper ?

Onze opgeleide en professionele schippers hebben honderden uren zeilervaring als kapitein van verschillende jachttypes en -groottes. Vaak zijn het locals en kennen niet alleen het vaargebied, maar ook de mooiste plaatsen aan land door en door. Dat maakt jouw zeilavontuur extra bijzonder.

Het maakt niet uit of je net met zeilen begint of het roer een keer uit handen wilt geven. Met onze twee charteropties met schipper plan je jouw perfecte zeilvakantie in een handomdraai.

Zeilen met schipper FAQ's

Wat is zeilen met schipper?

Je boekt een Sunsail schipper die het jacht tijdens jouw vakantie bestuurt. De schipper kent de reisbestemming als geen ander, weet precies welke stops je niet mag missen om de mooiste plekjes te ontdekken en geeft vakkundige zeiltips. De schipper blijft gedurende de gehele reis aan boord van het jacht. Hij geeft zeilliefhebbers in opleiding of met weinig ervaring rust, zekerheid en comfort. Ervaren zeilers profiteren met een schipper van zijn kennis van het vaargebied en kunnen door de uitgebreide service volledig ontspannen.

Kies tussen „Zeilen met schipper-arrangement” en „Zeilen met schipper”

Ons schipper-arrangement is beschikbaar in combinatie met de huur van onze catamaran Sunsail 454L op één van onze top-bestemmingen, Marina Agana in Kroatië. Het arrangement is inclusief wifi, schipper en zijn proviand.

Zeilen met schipper biedt meer flexibiliteit en kan in al onze vaargebieden, óók in Marina Agana, en op alle jachten van onze vloot geboekt worden.

.

De verschillen tussen het zeilen met schipper en zeilen met schipper-arrangement en alle inbegrepen services lees je hieronder. 

 

Zeilen met schipper-arrangement
 
 • De schipper is het gehele seizoen een bepaald jacht toegewezen
 • De schipper is voor de gehele reisduur inclusief.
 • De schipper heeft een eigen hut en kan niet in de hut in de voorpiek verblijven. Vanzelfsprekend mogen gasten wel in de voorpiek overnachten
 • Beschikbaar in Marina Agana, Kroatië vanaf mei 2024 
 • Slechts op geselecteerde jachten beschikbaar
 • Beschikbare jachten: Sunsail 454 Lounge – 4 hutten
 • In de prijs inbegrepen: Jachthuur, schipper, proviand voor de schipper (maaltijden en dranken) en wifi aan boord

 

Zeilen met schipper 
 
 • De schipper bestuurt binnen onze vloot het jacht van jouw keuze, inclusief onze monohulls en catamarans
 • Je kunt de schipper (op de meeste bestemmingen) per dag of voor de gehele reisduur boeken
 • De schipper heeft voor zijn gehele verblijf aan boord een eigen hut nodig. Vraag onze reisadviseurs of bekijk de specificaties van onze jachten op onze website, om er zeker van te zijn dat jouw groep en de bemanning die je wilt boeken voldoende ruimte hebben. Schippers kunnen van de cabine in de voorpiek gebruik maken, dit moet dan echter bij het boeken worden aangegeven. Wanneer er een binnenhut beschikbaar is zal de schipper deze betrekken.
 • Beschikbaar op al onze wereldwijde bestemmingen.
 • Beschikbaar op ieder zeiljacht naar keuze binnen onze vloot.
 • Elk jacht dat u kiest.
 • De schipper wordt extra aan je boeking toegevoegd. In de prijs inbegrepen is alleen de schipper zelf. Jij zorgt voor proviand voor de schipper. Wil je dit vooraf regelen en betalen? Voeg dit dan direct aan je online-boeking toe of vraag er telefonisch bij je reisadviseur naar. Doe je dit niet, ben je gedurende de gehele reis verantwoordelijk voor voldoende proviand voor je schipper. Boek jouw zeilvakantie met schipper online of bij onze reisadviseurs.

 

Interesse in zeilen met schipper-arrangement? 
 

Klik op de link hieronder om jouw reis te configureren en een online-offerte voor zeilen met schipper te ontvangen. 

Ontvang jouw offerte

Interesse in zeilen met schipper? 
 

Klik op de link hieronder om jouw reis te configureren en een online-offerte voor zeilen met schipper te ontvangen. 

Ontvang jouw offerte