Gemakkelijk zeilen

Zeilvakanties

Relaxt zeilen

Soms wil je alleen maar op het dek liggen soezen. Onze bestemmingen waar het zeilen eenvoudig te doen is met zichtnavigatie, bieden een zeilervaring zonder stress, met korte hops van eiland naar eiland en een overvloed aan aanlegplaatsen.

Op de kalme, warme wateren van de Ionische Zee is het goed navigeren. Hier kun je je zeilvaardigheid verbeteren en meer vertrouwen in je zeilkunst krijgen terwijl je de eilanden bezoekt. Of ga er tussenuit en vaar met een ruime Sunsail 444 catamaran in de beschutte en paradijselijke Bahama's. Er zijn vele mogelijkheden met talrijke combinaties van ontspannen tot actieve vakanties. Je kunt relaxen op het dek met een charter met skipper, of met je vrienden zeilen in een flottielje op een van onze bestemmingen waar je vrij gemakkelijk kunt zeilen.

Onze bestemmingen voor gemakkelijk zeilen zijn vermeld als zeilgebieden van Sunsail niveau 1 en niveau 1-2. Als je geen zeilervaring hebt maar wel zou willen ontdekken hoe leuk het is om te zeilen, zonder een hele jacht te hoeven boeken, dan kun je met een Meezeil-flottielje meedoen. Daar kun je gelijkgestemde vakantiegangers ontmoeten op een flottieljevakantie met schipper.

Bestemmingen voor ongeoefende zeilers

Ithaca, Greece

Lefkas jachtcharter

 • Gemakkelijk en fijn zeilen
 • Zeilen langs de prachtige eilanden van de Ionische archipel
 • Genieten van fantastische watersporten
Flotillas Ervaringsniveau 1-2 ICC RYA Sailing school
Bekijk Lefkas jachtcharter
Hvar Town, Hvar Island

Split jachtcharter

 • Eenvoudig zeilen op zicht
 • Eilandhoppen en zeilen over open zee
 • Ontdek charmante eilandjes en nationale parken
Flotillas Ervaringsniveau 1-2 ICC RYA Sailing school
Bekijk Split jachtcharter

BVI jachtcharter

 • Bezoek een echte ‘Treasure Island’
 • Constante passaatwinden, kalme stromingen
 • Wereldberoemde zeilbestemmingen
Flotillas Ervaringsniveau 1
Bekijk BVI jachtcharter
The Bahamas

Bahama’s jachtcharter

 • Prachtige stranden
 • Bekende duikplekken met scheepswrakken
 • Het hele jaar door heerlijk zeilen
Ervaringsniveau 1
Bekijk Bahama’s jachtcharter

Huur een skipper

Een zeilvakantie met skipper is de ideale manier om op een veilige manier langs kusten of tussen eilanden te zeilen zonder meer te hoeven doen dan je eigenlijk aankunt. Onze deskundige skippers vertellen je graag over de streek, ze weten er meer van dan ieder ander. Leer beter zeilen, zo veel of zo weinig als je wilt, van onze volledig gekwalificeerde skipper. Je kunt een skipper inhuren voor je gehele vakantie of voor maar een paar dagen. Dat geeft je alle ruimte om veel zelf te zeilen of juist te ontspannen.

Boek een flottieljevakantie

Onze flottieljevakanties bieden een gezellige manier van zeilen langs kusten of tussen eilanden. Samen met andere zeilers die net zo gretig zijn als jij verken je een nieuwe, opwindende bestemming onder deskundige leiding van de crew van het moederschip. Je kunt zelfstandig achter het moederschip aan varen, een ervaren skipper inhuren voor een paar dagen of de gehele vakantie, wat je maar wilt. Op deze zeilvakantie zonder stress kan je zo veel of zo weinig tijd doorbrengen met je nieuwe flottieljevrienden en een eigen invulling aan je vakantie geven.

Choose Sunsail

20+
Stunning Sailing Destinations 
14
Flotilla routes
48
Types of yachts
44 yrs
Creating holidays
4 hr
Service guarantee
Consumer protection