Familievakanties

Idyllische tochten met de mensen die je na aan het hart liggen

Of je nu in de Bahama's wilt eilandhoppen en op je gemak rondvaren of wilt genieten van beschutte havens en spectaculaire landschappen in Lefkas, je zeilvakantie is een avontuur waar het hele gezin van geniet. Ontwaar herkenningspunten aan de horizon, roei de sloep naar een afgelegen baai, vis vanaf het achterdek of zwem naar de wal voor een ijsje. Er is voor iedereen wat te doen, van barbecues op het strand en kinderactiviteiten op een gezinsvriendelijke flottielje tot samen leren zeilen.

Onze flottieljevakanties zijn ideaal voor gezinnen of families èn groepen die plezier willen beleven op het water en aan de wal. Het is voor hen die bij het zelfstandig zeilen ook af en toe wat hulp op prijs stellen. Jullie worden begeleid door de crew van het moederschip, met een skipper, gastheer of gastvrouw en een monteur. Zij zorgen ervoor dat jullie bij ons altijd een fantastische vakantie hebben. Ze staan jullie bij met dagelijkse briefings en punch parties en ze helpen eventuele problemen oplossen. Op een flottielje hebben de deelnemers samen de mogelijkheid om zo veel of zo weinig te relaxen als ze willen. De flottieljeroutes zijn zo gepland dat je korte trajecten zeilt van aanlegplaats naar aanlegplaats waar van alles te zien is. Voor de kinderen is er op onze flottieljes altijd wat te doen, te zien of te ontdekken. Op enkele van onze speciale zomerflottieljes vanuit Lefkas gaat er ook een speciale activiteitscoördinator mee die spelletjes en activiteiten voor de kleinste zeelui organiseert.

We weten dat er bij een zeiltocht met het gezin veel komt kijken. We kunnen van alles organiseren om ervoor te zorgen dat je met een gerust hart op de zeilboot stapt. We hebben veiligheidsnetten voor de kinderen en helpen je bij de keuze van een geschikt zeiljacht en de beste bestemming.

Onze gezinsvriendelijke zeilbestemmingen

Ithaca, Greece

Lefkas jachtcharter

 • Gemakkelijk en fijn zeilen
 • Zeilen langs de prachtige eilanden van de Ionische archipel
 • Genieten van fantastische watersporten
Flotillas Ervaringsniveau 1-2 ICC RYA Sailing school
Bekijk Lefkas jachtcharter
Hvar Town, Hvar Island

Split jachtcharter

 • Eenvoudig zeilen op zicht
 • Eilandhoppen en zeilen over open zee
 • Ontdek charmante eilandjes en nationale parken
Flotillas Ervaringsniveau 1-2 ICC RYA Sailing school
Bekijk Split jachtcharter

BVI jachtcharter

 • Bezoek een echte ‘Treasure Island’
 • Constante passaatwinden, kalme stromingen
 • Wereldberoemde zeilbestemmingen
Flotillas Ervaringsniveau 1
Bekijk BVI jachtcharter
The Bahamas

Bahama’s jachtcharter

 • Prachtige stranden
 • Bekende duikplekken met scheepswrakken
 • Het hele jaar door heerlijk zeilen
Ervaringsniveau 1
Bekijk Bahama’s jachtcharter

Bareboat charters voor het hele gezin

Kies voor een bareboat charter en je ontdekt een fantastische gezinsactiviteit waar het hele gezin bij betrokken is. Van koers uitzetten tot knopen leggen, van navigeren tot de zeilen hijsen — iedereen heeft zijn eigen taak.

Flottieljevakanties voor het hele gezin

Onze flottieljes zijn ideaal als je met het gezin of de familie op vakantie wilt, met barbecues, kinderactiviteiten, schatzoektochten en leuke wateractiviteiten. En voor jou is het tijd om lekker achterover te leunen als de kinderen aan het spelen of met activiteiten bezig zijn. In een flottielje kan je met het hele gezin van het beste genieten dat zeilen te bieden heeft.

Charter met skipper voor het hele gezin

Een zeiltocht is een mooie gelegenheid voor je gezin om samen te zijn en te leren hoe leuk teamwork kan zijn. Maar als je echt alle tijd voor elkaar wilt hebben, boek je een charter met skipper. Onze ervaren skippers brengen jullie de kneepjes van het zeilen bij of voeren jullie naar de door jullie gekozen bestemming. Dan is er alle tijd om samen als gezin door te brengen.