Zeilvakanties

Zeilvakanties wereldwijd

Kirstalhelder water, warme wind en de sensatie van een avontuur op zee. Of je nu een beginneling bent of een echte zeeman, wij bieden zeilvakanties voor iedereen. Volg je eigen koers en kies voor ultieme vrijheid op een bareboat charter. Of combineer zeilen met gezellige activiteiten en de ondersteuning van een expert tijdens een Sunsail zeilflottielje. Op zoek naar pure ontspanning? Verwelkom een professionele schipper aan boord die het zware werk doet en je de mooiste plekken laat zien.

De beste zeilvakantie ter wereld organiseren, dat gaat niet vanzelf. Gelukkig mogen wij bogen op jarenlange ervaring en luisteren wij aandachtig naar onze klanten. Wij verfijnen onze Sunsail vakanties continu en inspireren onze klanten met ons enthousiasme voor zeilen. Een zeilvakantie bij Sunsail voldoet niet alleen aan al je verwachtingen, hij overtreft je stoutste dromen.

Wij bieden zeilvakanties aan op meer dan 20 bestemmingen wereldwijd. Bevaar de magische Middellandse Zee en de kleurrijke Caribische wateren. Zeil naar de horizon en daar voorbij, naar verre, afgelegen en exotische bestemmingen. Jij, je schip en ’s werelds meest begeerde zeilgebieden. Hijs de zeilen, kapitein!

Iedere bestemming is ingedeeld naar ervaringsniveau. Zo kies je gemakkelijk het zeilgebied dat aansluit bij jouw vaardigheden, competenties en wensen.

Ontdek onze zeil- en ervaringsniveaus

Zeilen op vakantie

Romantisch zeilen met zijn tweetjes, de lekkerste Europese gerechten proeven of er lekker tussenuit met het hele gezin of vrienden. Op het water beleef je tijdens het zeilen je vakantie heel anders. Word iedere dag wakker met een ander uitzicht op de Middellandse Zee, ontdek pure ontspanning in de Cariben of verken 's werelds meest afgelegen kusten. Laat je inspireren, ga het water op en bekijk de wereld met andere ogen.

 Zeilvakanties voor elk seizoen

Vind je ideale bestemming

  • Verken meer dan 5.000 tropische eilanden
  • Zeilen op zicht en over eindeloos open water
  • Ontspannen eilandcultuur en uitstekende duikgebieden
Flotillas Ervaringsniveau 1-3 Sailing school
Bekijk Cariben jachtcharter
Portsmouth, England
  • Een rijke maritieme geschiedenis
  • De beroemde Cowes Week-regatta
  • Sterke winden en uitstekende zeilomstandigheden
Ervaringsniveau 3 Sailing school
Bekijk UK jachtcharter