Familie Zeilcursus

Praktijkcursussen

Gezinscursussen

Overzicht

Sunsail ziet gezinnen graag samen hun zeilvaardigheden ontwikkelen en heeft een ruime keuze aan cursussen voor gezinnen en familie-groepen.

Kinderen van acht tot 18 jaar kunnen met hun ouders meezeilen tijdens de Sunsail-kennismakingscursus en de cursussen RYA Start Yachting en de vijfdaagse RYA Competent Crew op de basis in Port Solent. Zestien- tot 18-jarigen kunnen deelnemen aan alle Sunsail-cursussen over de gehele wereld, mits ze worden vergezeld door een volwassene. Zeventienjarigen kunnen de kwalificatie Coastal Skipper behalen mits ze worden vergezeld door een volwassene.

De zeilcursussen voor gezinnen zijn het hele jaar door te volgen. Tijdens de schoolvakanties zitten ze echter snel vol.

Waar je deze Sunsail-cursus kunt volgen

Portsmouth, Verenigd Koninkrijk

Gezinscursussen

Boek onze pakketten Flotilla Starter en Flotilla Hero en beleef de vakantie van je leven terwijl je nieuwe zeilvaardigheden opdoet. Flotilla Starter brengt je de vaardigheden bij die je nodig hebt om tijdens je flottieljevakantie aan het roer te staan. Met Flotilla Hero kun je een ICC-kwalificatie behalen, en daarmee mag je zelf aan het roer van je jacht staan op al onze wereldwijde bestemmingen. Je kunt deze cursussen volgen op onze zeilscholen in Griekenland of Kroatië.

Kies Sunsail

20+
Locaties
14
Flottieljes
48
Bootmodellen
45
Jaar ervaring
4-
Uursgarantie