RYA Day Skipper-praktijkcursus

RYA Day Skipper praktijkcursus

Overzicht

Sunsail’s RYA Day Skipper praktijkcursus laat studenten de vereiste ervaring opdoen terwijl ze een kwalificatie behalen waarmee ze met vertrouwen kunnen gaan zeilen op een Sunsail jacht charter of flottielje vakantie. Deze kwalificatie opent de deur naar adembenemende wereldwijde bestemmingen.

Dit is een praktijkcursus voor zeilers met aanzienlijke zeilervaring (een minimum van vijf dagen zeilen en wonen aan boord, 160 km gelogd en vier uur nachtzeilen is vereist) en grondig verstand van de onderliggende theorieën. Kandidaten voor deze cursus hebben het liefst de RYA Day Skipper theoriecursus al voltooid of hebben theoretische kennis op een soortgelijk niveau.

Wij raden alle studenten aan om aanvullende leesmateriaal aan te schaffen, zoals het RYA Day Skipper Handbook. Je kunt dit boek op onze basis kopen in Port Solent.

Het RYA Day Skipper is een international erkend certificaat. Het wordt je aanbevolen om deze kwalificatie of de ICC (International Certificate of Competence) te behalen nu dat steeds meer landen zich richten op verplicht certificatie.

RYA Day Skipper of ICC zijn verplicht als je een jacht in Kroatië of Griekenland wilt charteren.

Waar je deze Sunsail-cursus kunt volgen

Portsmouth, Verenigd Koninkrijk

Agana, Kroatië

Lefkas, Griekenland

Redenen om deze Sunsail cursus te volgen

De Sunsail RYA Day Skipper-diploma laat je als skipper op een jacht overdag in bekende wateren varen. Op deze praktijkcursus krijg je de vereiste kennis en ervaring waarmee je op je eigen jacht kunt gaan varen, op een jachtcharter of op een flottielje zeilvakantie, naar veel van onze adembenemende internationale bestemmingen.

Na het voltooien van de vijfdaagse RYA Day Skipper-praktijkcursus heb je ervaring met het werken aan dek, koers uitzetten en overtochten maken. Verder heb je het vertrouwen om als skipper te varen onder zeil en met de kracht van de motor.