Port Solent Sailing School

RYA Day Skipper

Negendaagse gecombineerde cursus

Overzicht

De Sunsail RYA Day Skipper negendaagse gecombineerde cursus is bedoeld voor studenten die op een doeltreffende manier hun RYA Day Skipper-theorie en RYA Day Skipper-praktijk kwalificaties willen behalen binnen de kortst mogelijke tijd.

De gecombineerde cursus is een synergie van theorie- en praktijkelementen van de RYA Day Skipper-cursussen, en vindt plaats op de Sunsail basis bij Port Solent aan de Engelse zuidkust.

Deze intensieve negendaagse gecombineerde cursus is ideaal voor diegenen die zich voor willen bereiden op een jachtcharter of flottielje zeilvakantie op een van de vele wereldwijd Sunsail-bases.

Waar je deze Sunsail-cursus kunt volgen

Portsmouth, Verenigd Koninkrijk

Redenen om deze Sunsail-cursus te volgen

Met de Sunsail RYA Day Skipper negendaagse gecombineerde cursus kun je je RYA Day Skipper theorie- en praktijkkwalificaties in een keer halen, slechts in negen dagen.

Door succesvolle voltooiing van de cursus krijg je waardevolle inzichten in het nemen van beslissingen aan boord en het veilig blijven terwijl je op zee bent.

Met je RYA Day Skipper-kwalificatie beschik je over de vereiste kennis en ervaring van loodsen, navigeren en het hanteren van een boot om leiding te kunnen nemen op een jacht, wanneer je overdag en in bekende wateren vaart.

2018 datums voor de gecombineerde cursus

Datums bij de Port Solent, Portsmouth basis:

10 maart 2018 

26 mei 2018 

16 juni 2018 

11 augustus 2018 

20 oktober 2018 

17 november 2018 

Choose Sunsail

20+
Stunning Sailing Destinations 
14
Flotilla routes
48
Types of yachts
44 yrs
Creating holidays
4 hr
Service commitment
Consumer protection