Port Solent Sailing School

Proefsessies

Eendaagse praktijkcursus

Sunsail kennismakingszeildag

Prijs

Laagseizoen (1 november - 31 maart): £109 per persoon

Hoogseizoen (1 april - 31 oktober): £129 per persoon

Overzicht

De eendaagse kennismakingscursus van Sunsail is de ideale introductie voor iedereen die wel zou willen leren zeilen. Je leert altijd de basisprincipes en kunt erna besluiten of je ermee verder wilt.

Je maakt kennis met de zeilboot en basistechnieken van het zeilen, zoals de zeilen hijsen, op de motor varen, de verschillende koersen, manoeuvreren, afmeren en algemene veiligheid aan boord.  Omdat deze kennismakingscursus geen vast lesprogramma heeft, kan de instructeur flexibel te werk gaan.

De eendaagse kennismakingscursus is een ideale gelegenheid om te zien wat zeilen nu eigenlijk inhoudt. Daarna kun je besluiten of je ermee verder wilt.


Waar je deze Sunsail-cursus kunt volgen

Portsmouth, Verenigd Koninkrijk

Redenen om deze Sunsail-cursus te volgen

Als je geïnteresseerd bent in zeilen maar nog geen ervaring hebt, is deze Sunsail eendaagse kennismakingscursus de perfecte gelegenheid om basistechnieken van het zeilen te leren en zelfvertrouwen op te doen.

Tijdens de cursus proef je de vrijheid en opwinding die zeilen je kan bieden. Na afloop weet je genoeg om te beslissen of je ermee verder wilt.

Deze kennismakingscursus kent geen vast lesprogramma. Je skipper brengt je wel altijd de basisprincipes van het zeilen bij en let erop dat iedereen de kans krijgt om mee te doen.

Leeftijden: 8+ voor familiecursussen (kinderen tot 13 jaar moeten een eigen reddingsvest meebrengen); 13+ voor cursussen voor volwassenen, indien vergezeld van een volwassene (vink het betreffende vakje aan bij het boeken).

Choose Sunsail

20+
Stunning Sailing Destinations 
14
Flotilla routes
48
Types of yachts
44 yrs
Creating holidays
4 hr
Service guarantee
Consumer protection