Sunsail Flotilla Starter

Praktijkcursus

Spelenderwijs leren

Overzicht

De Sunsail Flotilla Starter-cursus is ontworpen om je zeilvaardigheden bij te brengen terwijl je van een flottielje-vakantie geniet. Bedoeld voor beginners met geen of weinig ervaring, op de Flottilla Starter leer je van een RYA-gekwalificeerd instructeur tijdens een spannende zeilvakantie. Geniet ervan en blijf veilig op het water terwijl je de smaak van het kustzeilen te pakken krijgt.

Waar je deze Sunsail-cursus kunt volgen

Marina Agana, Kroatië

Lefkas, Griekenland

Redenen om deze Sunsail-cursus te volgen

De Sunsail Flottielje Starter-cursus biedt je een basisvorming in hoe te zeilen op een Sunsail Flottielje-vakantie. Je leert de hoofdprincipes begrijpen van sturen en manoeuvreren, met daarbij hoe je moet aanmeren, reven en het jacht zeilen. Je leert ook de algemene vaardigheden voor het jacht hanteren en de basiskennis voor het varen op zicht.

De cursus is bedoeld voor beginners met weinig ervaring, of voor meer ervaren zeilers die zich opnieuw bekend willen maken met de beginselen van jachtzeilen in voorbereiding op een zeilvakantie.

Enige ervaring of kennis van zeilen is vereist voor deze cursus, maar de cursus zal voor de verdere ontwikkeling zorgen van je kennis, begrijp en zelfvertrouwen aan boord