learning to sail

Zeilscholen

Jouw leerpad. Jouw vaardigheid. Maak er wat van met Sunsail.

Heb je nog nooit op een zeilboot gevaren, of ben je juist al een doorgewinterde zeiler? Sunsail heeft passende cursussen voor iedereen. Droom je ervan om een ervaren zeiler te worden, of zelfs als volledig gekwalificeerd skipper het gezag te voeren op je eigen zeiljacht? Op de zeilscholen van Sunsail krijg je de kennis en de ervaring waarmee je overal ter wereld kunt zeilen. Let op: tijdens al onze cursussen is Engels de voertaal.

Ontwikkel en verbeter je zeilvaardigheid op een van de bases die we over de hele wereld hebben. Dicht bij huis, in Port Solent, in de lieflijke zeilgebieden van de Middellandse Zee of in het sensationele zeilparadijs van de Britse Maagdeneilanden. Onze instructeurs beschikken over alle RYA-kwalificaties en brengen je op een leuke maar professionele manier alle kneepjes van het zeilen bij.

Afhankelijk van je voorgaande ervaring kan je bij ons kiezen uit vele theorie- en praktijkcursussen. Maar je kunt ook je RYA-kwalificaties zoals RYA Day Skipper, Coastal Skipper, Competent Crew, Yachtmaster Offshore en vele anderen.

Zeilscholen

We hebben zeilscholen in veel delen van de wereld. Maak je keuze uit ons ruime aanbod aan zeilcursussen op onze hoofdzeilschool in Port Solent, waar je vanaf Start Yachting helemaal kunt doorstromen tot aan Yachtmaster. Of zoek het verderop en combineer een buitenlandse vakantie onder de zon met een vervolgcursus zeilen.

Denk eraan dat je alleen op onze zeilschool in Portsmouth terecht kunt voor cursussen om je kwalificatie te behalen voor zeilen in getijdenwateren. De kwalificaties van onze scholen in de rest van de wereld zijn niet voor getijdenwateren, tenzij dit uitdrukkelijk is aangegeven.