Zeilscholen

test

Jouw leerpad. Jouw vaardigheid. Maak er wat van met Sunsail.

Heb je nog nooit op een zeilboot gevaren, of ben je juist al een doorgewinterde zeiler? Sunsail heeft passende cursussen voor iedereen. Droom je ervan om een ervaren zeiler te worden, of zelfs als volledig gekwalificeerd skipper het gezag te voeren op je eigen zeiljacht? Op de zeilscholen van Sunsail krijg je de kennis en de ervaring waarmee je overal ter wereld kunt zeilen.

Ontwikkel en verbeter je zeilvaardigheid op een van de bases die we over de hele wereld hebben. Dicht bij huis, in Port Solent, in de lieflijke zeilgebieden van de Middellandse Zee of in het sensationele zeilparadijs van de Britse Maagdeneilanden. Onze instructeurs beschikken over alle RYA-kwalificaties en brengen je op een leuke maar professionele manier alle kneepjes van het zeilen bij.

Afhankelijk van je voorgaande ervaring kan je bij ons kiezen uit vele theorie- en praktijkcursussen. Maar je kunt ook je ICC-certificaat (het Internationaal Certificaat van Competentie) of andere kwalificaties behalen zoals RYA Day Skipper, Coastal Skipper, Competent Crew, Yachtmaster Offshore en vele anderen.

Zeilscholen

We hebben zeilscholen in veel delen van de wereld. Maak je keuze uit ons ruime aanbod aan zeilcursussen op onze hoofdzeilschool in Port Solent, waar je vanaf Start Yachting helemaal kunt doorstromen tot aan Yachtmaster. Of zoek het verderop en combineer een buitenlandse vakantie onder de zon met een vervolgcursus zeilen.

Denk eraan dat je alleen op onze zeilschool in Portsmouth terecht kunt voor cursussen om je kwalificatie te behalen voor zeilen in getijdenwateren. De kwalificaties van onze scholen in de rest van de wereld zijn niet voor getijdenwateren, tenzij dit uitdrukkelijk is aangegeven.

Vanwege de impact van de orkanen Irma en Maria zal de BVI Zeilschool pas in het voorjaar van 2019 operationeel zijn.

UK 2018 brochure
Zeilvakanties Brochure 2018

Vraag onze gratis brochure aan vandaag

Bekijk
Email
Aanmelden voor e-Nieuwsbrief

Meld je vóór 31 augustus aan voor een extra €50 korting op je boeking*

Bekijk
Antigua
Zeil-cv

Vind vakanties die het beste bij jouw zeilervaring passen

Bekijk

Choose Sunsail

25
Destinations worldwide
14
Flotilla routes
48
Types of yachts
40 yrs
Creating holidays
4 hr
Service guarantee
ABTA – The Travel Association
Consumer protection