Sunsail Oceanis 35.1

10 m
Totale lengte
3
Cabines
6+2
Aantal slaapplaatsen
1
Aantal toiletten

Geïnspireerd door de beste eigenschappen van Beneteau's 3-huts Oceanis 38 combineert Sunsail's Oceanis 35.1 ultieme prestaties onder vol zeil met maximaal comfort op open water.

De romp met scherpe knip werd ontworpen door architecten Finot-Conq, en biedt uitgekiende balans en comfort onder zeil, terwijl zelfs onder ruige omstandigheden de stabiliteit is gewaardborgd.

Als perfect schip voor families en kleine groepen is de Oceanis 35.1 uitgerust met een ruime voorcabine, twee achtercabines en twee opklapbare eenpersoonskooien in de kajuit. De kajuit kent een smaakvol kleurenpalet in donker hout en is voorzien van een gezellige zitkring met een luchtige en open uitstraling dankzij de open ruimte richting het trapdeel. De efficient ontworpen kombuis is compleet uitgerust met koelkast, kookstel/oven en koffiezetapparaat.

De cockpit van de Oceanis 35.1 beschikt over twee stuurwielen en een opvouwbare bovendorpel om gemakkelijk in en uit het water te komen. Bovendien is de cockpit voorzien van het typisch gewelfde design van Beneteau, voor meer veiligheid en zicht. Een canvas zonnekap biedt schaduw. De Oceanis 35.1 is uitgerust met een elektrische windas, een GPS-systeem en een moter van Yanmar met 30 pk. Aanvullende informatie

Kajuit: De kajuit kan worden omgebouwd, waardoor twee extra slaapplaatsen ontstaan.

Schipper/kok: Een ingehuurde schipper of kok dient te worden voorzien van een eigen hut.

Airconditioning: Dit jacht heeft geen airco.

   

Sunsail Oceanis 35.1 – specificatie

Aantal slaapplaatsenMax. aantal slaapplaatsenAantal toilettenCabinesAantal douchesLengte
6813110 m

Leeftijd van je jacht

Een Premier Plus-jacht is minder dan 12 maanden op het water geweest. Deze gloednieuwe schepen bieden optimaal comfort en presteren optimaal.

Met een staat van dienst van max. drie jaar is een Premier-jacht zeer comfortabel en biedt uitstekende prestaties. Voorzien van de nieuwste uitrusting.

Een Classic-jacht is doorgaans niet ouder dan acht jaar, zorgvuldig onderhouden en goed uitgerust. Waar voor je geld en een uitmuntende zeilervaring.

Exclusief vervaardigd door Beneteau

Met meer dan 130 jaar ervaring in de industrie, heeft Franse scheepsbouwer Beneteau de benchmark gezet voor jachten. Beneteau biedt 28 verschillende productiemodellen aan in een reeks van 21 tot 53 voet. Tegenwoordig varen meer dan 100.000 Beneteau-jachten over de wereld, elk een voorbeeld van de innovatie en passie voor zeilen waar Beneteau al langer dan een eeuw voor staat.

Choose Sunsail

20+
Stunning Sailing Destinations 
14
Flotilla routes
48
Types of yachts
44 yrs
Creating holidays
4 hr
Service guarantee
Consumer protection