Sunsail Match First 40 – 3 hutten

13 m
Totale lengte
3
Cabines
6+2
Aantal slaapplaatsen
1
Aantal toiletten

De Sunsail Match 40-jacht is de droom van iedere zeiler. Getekend door Farr Yacht Design en gebouwd door Beneteau heeft de First 40 een ruim en modern interieur.

De First 40 is oorspronkelijk gebaseerd op de Beneteau First 40 en geoptimaliseerd voor zeilsportprestaties. Met deze indrukwekkende afkomst behaalde dit jacht dan ook overwinningen in de Rolex Sidney-Hobart regatta en leverde het sterke prestaties in de Rolex Fastnet Race. 

De type-40 jachten in deze indrukwekkende vloot zijn voorzien van drie hutten en een natte cel, een grote stuurwiel, ruime open kuip en groot zeilplan (inclusief masttop spinaker). Naast de standaard specificaties heeft dit jachtmodel ook verwarming en vind je een kaartplotter en een automatische piloot aan boord.

Let op: Dit jacht is enkel beschikbaar in de haven van Portsmouth en uitsluitend voor cursussen en evenementen. Dit zeiljacht boeken? Bel een van onze vakantieplanners op 010 411 54 54.

Sunsail Match First 40 – 3 hutten – specificatie

Aantal slaapplaatsenMax. aantal slaapplaatsenAantal toilettenCabinesAantal douchesLengte
6813113 m

Leeftijd van je jacht

Een Premier Plus-jacht is minder dan 12 maanden op het water geweest. Deze gloednieuwe schepen bieden optimaal comfort en presteren optimaal.

Met een staat van dienst van max. drie jaar is een Premier-jacht zeer comfortabel en biedt uitstekende prestaties. Voorzien van de nieuwste uitrusting.

Een Classic-jacht is doorgaans niet ouder dan acht jaar, zorgvuldig onderhouden en goed uitgerust. Waar voor je geld en een uitmuntende zeilervaring.

Exclusief vervaardigd door Beneteau

Met meer dan 130 jaar ervaring in de industrie, heeft Franse scheepsbouwer Beneteau de benchmark gezet voor jachten. Beneteau biedt 28 verschillende productiemodellen aan in een reeks van 21 tot 53 voet. Tegenwoordig varen meer dan 100.000 Beneteau-jachten over de wereld, elk een voorbeeld van de innovatie en passie voor zeilen waar Beneteau al langer dan een eeuw voor staat.

Choose Sunsail

20+
Stunning Sailing Destinations 
14
Flotilla routes
48
Types of yachts
44 yrs
Creating holidays
4 hr
Service guarantee
Consumer protection