Sunsail Match First 40 – 3 hutten

13 m
Totale lengte
3
Aantal hutten
6+2
Aantal slaapplaatsen
1
Aantal toiletten

De Sunsail Match 40-jacht is de droom van iedere zeiler. Dit volbloed racejacht kan ook gebruikt worden als charterjacht, dat ongeëvenaarde prestaties levert. Getekend door Farr Yacht Design en gebouwd door Beneteau, de First 40 heeft een ruim en modern interieur. Dit jacht is exclusief beschikbaar op onze Port Solent basis en is speciaal gebouwd voor de uitdagingen die racen op de Solent bieden. 

De First 40 is oorspronkelijk gebaseerd op de Beneteau First 40 en geoptimaliseerd voor zeilsportprestaties. Met deze indrukwekkende afkomst behaalde dit jacht dan ook overwinningen in de Rolex Sidney-Hobart regatta en leverde het sterke prestaties in de Rolex Fastnet Race. 

De type-40 jachten in deze indrukwekkende vloot zijn voorzien van drie hutten en een natte ruimte, een grote stuurwiel, ruime open kuip en grote zeilplan (inclusief masttop spinnaker). Naast de standaard specificaties heeft dit jachtmodel ook verwarming en vind je een kaartplotter en een automatische piloot aan boord.  

Aanvullende informatie

Schipper/Kok: Een ingehuurde schipper of kok heeft een eigen hut nodig.

   

Sunsail Match First 40 – 3 hutten – specificatie

Aantal slaapplaatsenMax. aantal slaapplaatsenAantal toilettenAantal huttenAantal douchesLengte
6813113 m

Leeftijd van je jacht

Een Premier Plus-jacht is minder dan 12 maanden op het water geweest. Deze gloednieuwe schepen bieden optimaal comfort en presteren optimaal.

Met een staat van dienst van max. drie jaar is een Premier-jacht zeer comfortabel en biedt uitstekende prestaties. Voorzien van de nieuwste uitrusting.

Een Classic-jacht is doorgaans niet ouder dan acht jaar, zorgvuldig onderhouden en goed uitgerust. Waar voor je geld en een uitmuntende zeilervaring.

Exclusief vervaardigd door Beneteau

Met meer dan 130 jaar ervaring in de industrie, heeft Franse scheepsbouwer Beneteau de benchmark gezet voor jachten. Beneteau biedt 28 verschillende productiemodellen aan in een reeks van 21 tot 53 voet. Tegenwoordig varen meer dan 100.000 Beneteau-jachten over de wereld, elk een voorbeeld van de innovatie en passie voor zeilen waar Beneteau al langer dan een eeuw voor staat.

Choose Sunsail

25
Destinations worldwide
14
Flotilla routes
48
Types of yachts
44 yrs
Creating holidays
4 hr
Service guarantee
Consumer protection