Sunsail 53.5

Sunsail 53.5 - 5 hutten

16 m
Totale lengte
5
Cabines
10+2
Aantal slaapplaatsen
4
Aantal toiletten
AC
Aan boord

De Sunsail 53.3 is een hogeprestatie-zeilboot die elegant, comfortabel en met veel ruimte voor familie en vrienden is gebouwd. Vergeleken met andere boten van haar categorie valt het ontwerp vooral op door de buitengewoon royale inval van natuurlijk licht door verschillende luiken. Het contrast van kleuren en materiaal geeft haar een elegante en geraffineerde touch. Met vijf hutten en een convertible kajuit kunnen op dit jacht tot 12 gasten verblijven.

De Dufour 530, ontworpen door Umberto Felci Yacht Design, is een modern en elegant zeiljacht voor alle doeleinden. Zijn stabiliteit zorgt ervoor dat alle crewleden voelbaar veilig en comfortabel over het dek kunnen bewegen. Het moderne design van de romp met uitlopende breedte naar het hek maakt de toegang tot de volledig uitgeruste en vakkundig boven de spiegel geplaatste buitenkombuis – inmiddels een standaardfeature op Dufour-boten – nóg makkelijker. De uitgebreide zeilset wordt volledig vanuit de stuurhut gecontroleerd en is een genot voor iedere ervaren stuurman, die comfortabel achter één van de twee roeren kan plaatsnemen.

Onder dek zorgt het houtwerk voor een warme reflectie van het licht dat door de vele luiken binnenvalt. Doordat de boot praktisch 5 meter breed is en een stahoogte van 2 meter heeft (behalve in de achterhutten) oogt en voelt de leefruimte verbazingwekkend groot. De kombuis is slim aan de voet van de mast geplaatst en houdt daardoor ruimte vrij voor een vijfde, centrale cabine met een stapelbed, die tot een salon in royale U-vorm kan worden geopend. De Dufour 530 is op dit moment de enige 15m-boot, die de onvergelijkbare luxe van vier aparte natte cellen aan boord, waarvan twee zelfs uitgerust zijn met een eigen douche.

Aanvullende informatie

Convertible kajuit: Dit jacht beschikt over een convertible jacht, dat is opgenomen als slaappplaats voor twee personen in de maximale capaciteit van het jacht.

Schipper/kok: Een schipper en/of kok heeft een eigen cabine aan boord nodig

Airconditioning: Ja

Voorpieken: Nee

Bestemmingen: Kroatië

Om uit te vinden wat inbegrepen is bij een zeilvakantie en flottielje zeilvakantie, klik hieronder.

Zelfstandig zeilen      Flottielje zeilen

Sunsail 53.5 - 5 hutten – specificatie

dufour_530-sheets_ss_53.5
Aantal slaapplaatsenMax. aantal slaapplaatsenAantal toilettenCabinesAantal douchesLengte
101245416 m

Leeftijd van je jacht

Premier plus is de garantie op een boot die minder dan 12 maanden op het water geweest.

Een boot binnen de klasse premier heeft een staat van dienst van maximaal 3 jaar.

Een boot binnen de klasse classic is doorgaans niet ouder dan 8 jaar.

Zeil een Sunsail 53.5 - 5 cabin op deze bestemmingen

Zeilen in Kroatië

Choose Sunsail

20+
Stunning Sailing Destinations 
14
Flotilla routes
48
Types of yachts
44 yrs
Creating holidays
4 hr
Service commitment
Consumer protection