Man and woman sailing Sunsail 524

Sunsail 52.4 - 4 hutten

16 m
Totale lengte
4
Cabines
8+3
Aantal slaapplaatsen
4
Aantal toiletten
AC
Aan boord

Met grensverleggende boordtechnologie en een intuïtieve vormgeving is de Sunsail 52.4 het ideale jacht voor grotere groepen of families. De Sunsail 52.4 beschikt over elf slaapplaatsen*. Ontworpen werd deze enkelromps door de gerenommeerde Franse botenbouwer Beneteau. Goede zeileigenschappen zijn dankzij de slim ontworpen romp een garantie.

Het achterdek is voorzien van een breed zwemplatform, en een ruime kuip met opklapbare tafel en voldoende opbergruimte. De dubbele stuurstand zorgt voor optimaal zicht onder alle omstandigheden. Met de 110 pk sterke Yanmar-motor en boegschroef is dit jacht gemakkelijk te manoeuvreren.

Met vier tweepersoonscabines met badkamer en een kajuit die nog eens slaapplek biedt aan twee personen is dit ruime jacht de perfecte monohull voor families en grotere groepen. Met dit jacht kies je voor maximaal comfort op het water. De schipperscabine in de voorpiek heeft airconditioning, net als de rest van het schip. Verder is het jacht voorzien van een barbecue, een watermaker, onderwaterverlichting en een generator.

*Er kunnen tot 9 personen aan boord als een schipper gehuurd wordt, omdat een schipper zijn eigen cabine nodig heeft bij jachtverhuur in het Middellandse Zeegebied.

Aanvullende Informatie

Ombouwbare salon: Dit jacht heeft een ombouwbare salon dat als een dubbele slaapplaats is opgenomen in de maximale capaciteit.

Voorpieken: Dit jacht heeft een boeghut met airco, groot genoeg voor een volwassene en toegankelijk vanaf het luik. Deze hut heeft een boordtoilet en een wastafel en de ruimte is opgenomen als een enkele slaapplaats in de maximale capaciteit.

Airconditioning: Dit jacht heeft airco aangedreven door een stroomgenerator.

Skipper/kok: Een ingehuurde schipper kan de voorpiek gebruiken op alle bestemmingen, behalve op de Bahama's, waar hij een binnenhut nodig heeft. Als uw jacht geen voorpiek heeft, hebben schippers een binnenhut nodig.

In Griekenland en op de Seychellen mogen zich aan boord van dit jacht niet meer dan 10 passagiers bevinden.

Sunsail 52.4 - 4 hutten – specificatie

Sunsail 52.4 Deck Plan
Aantal slaapplaatsenMax. aantal slaapplaatsenAantal toilettenCabinesAantal douchesLengte
81144516 m

Leeftijd van je jacht

Premier plus is de garantie op een boot die minder dan 12 maanden op het water geweest.

Een boot binnen de klasse premier heeft een staat van dienst van maximaal 3 jaar.

Een boot binnen de klasse classic is doorgaans niet ouder dan 8 jaar.

Exclusief vervaardigd door Beneteau

Met meer dan 130 jaar ervaring in de industrie, heeft Franse scheepsbouwer Beneteau de benchmark gezet voor jachten. Beneteau biedt 28 verschillende productiemodellen aan in een reeks van 21 tot 53 voet. Tegenwoordig varen meer dan 100.000 Beneteau-jachten over de wereld, elk een voorbeeld van de innovatie en passie voor zeilen waar Beneteau al langer dan een eeuw voor staat.

Zeil een Sunsail 52.4 - 4 Cabin op deze bestemmingen

Zeilen in Kroatië

Zeilen in Griekenland