Sunsail Oceanis 46.1 - 5 Cabin

Sunsail Oceanis 46.1 - 5 hutten

14 m
Totale lengte
5
Cabines
9+2
Aantal slaapplaatsen
3
Aantal toiletten
AC
Walstroom-aandrijving

De nieuwe schoonheid in de reeks van Beneteau's Oceanis. De Sunsail 46.1 met 5 cabines en 3 badruimtes biedt ongekende prestaties zonder op comfort in te boeten. Haar riante lay-out voelt licht, open en ruim aan dankzij de grote rompvensters waar een zee van licht doorheen valt.

Op het vlak van design zijn geen concessies gedaan, en zeilen op het jacht is voor zowel beginners als gevorderden zeer goed te doen. De 46.1 biedt een vlotte en stabiele zeilervaring.

Aanvullende informatie

Convertible kajuit: Dit jacht heeft een convertible kajuit dat is opgenomen als slaapplek voor twee personen in de maximale capaciteit van het jacht

Schipper/kok: Een ingehuurde schipper of kok heeft een eigen cabine nodig

Airconditioning: Dit jacht heeft airco via walstroom

Voorpieken: Nee

In Griekenland en op de Seychellen mogen zich aan boord van dit jacht niet meer dan 10 passagiers bevinden.

Sunsail Oceanis 46.1 - 5 hutten – specificatie

Sunsail 46.1 Layout
Aantal slaapplaatsenMax. aantal slaapplaatsenAantal toilettenCabinesAantal douchesLengte
91135414 m

Leeftijd van je jacht

Een Premier Plus-jacht is minder dan 12 maanden op het water geweest. Deze gloednieuwe schepen bieden optimaal comfort en presteren optimaal.

Met een staat van dienst van max. drie jaar is een Premier-jacht zeer comfortabel en biedt uitstekende prestaties. Voorzien van de nieuwste uitrusting.

Een Classic-jacht is doorgaans niet ouder dan acht jaar, zorgvuldig onderhouden en goed uitgerust. Waar voor je geld en een uitmuntende zeilervaring.

Exclusief vervaardigd door Beneteau

Met meer dan 130 jaar ervaring in de industrie, heeft Franse scheepsbouwer Beneteau de benchmark gezet voor jachten. Beneteau biedt 28 verschillende productiemodellen aan in een reeks van 21 tot 53 voet. Tegenwoordig varen meer dan 100.000 Beneteau-jachten over de wereld, elk een voorbeeld van de innovatie en passie voor zeilen waar Beneteau al langer dan een eeuw voor staat.

Zeil een Sunsail Oceanis 46.1 - 5 Cabin op deze bestemmingen

Zeilvakantie in Italië

Procida

Choose Sunsail

20+
Stunning Sailing Destinations 
14
Flotilla routes
48
Types of yachts
44 yrs
Creating holidays
4 hr
Service guarantee
Consumer protection