Sunsail 46 at Sunset

Sunsail 46 - 3 hutten

14 m
Totale lengte
3
Cabines
6+2
Aantal slaapplaatsen
3
Aantal toiletten
AC
Aan boord

Prachtig gebouwd met de focus op presatatie. De Oceanis van Beneteau weet precies de juiste snaar te raken wanneer het op comfort en wendbaarheid aankomt. De Sunsail 46 presenteert strakke lijnen en een ruime lay-out waardoor passagiers zich gemakkelijk van A naar B bewegen.

Of je nu beginnend zeiler bent, of al vele zeemijlen in het kielzog hebt, de lengte en stabiliteit van de Sunsail 46 maken haar tot een oerdegelijk vaartuig. Grote patrijspoorten laten veel licht door, waardoor het interieur groot en uitnodigend aanvoelt.

Met drie grote cabines, een volledig uitgeruste kombuis en een convertible kajuit is de Sunsail 46 een uiterst comfortabel thuis op het water. 

Aanvullende informatie

Convertible kajuit: Dit jacht heeft een convertible kajuit dat als tweepersoonsslaapplaats in de maximale capaciteit van het jacht is opgenomen

Schipper/kok: Een ingehuurde schipper of kok heeft zijn eigen cabine nodig

Airconditioning: Ja

Voorpieken: Nee

Sunsail 46 - 3 hutten – specificatie

Sunsail 46 lay-out
Aantal slaapplaatsenMax. aantal slaapplaatsenAantal toilettenCabinesAantal douchesLengte
6833314 m

Leeftijd van je jacht

Een Premier Plus-jacht is minder dan 12 maanden op het water geweest. Deze gloednieuwe schepen bieden optimaal comfort en presteren optimaal.

Met een staat van dienst van max. drie jaar is een Premier-jacht zeer comfortabel en biedt uitstekende prestaties. Voorzien van de nieuwste uitrusting.

Een Classic-jacht is doorgaans niet ouder dan acht jaar, zorgvuldig onderhouden en goed uitgerust. Waar voor je geld en een uitmuntende zeilervaring.

Exclusief vervaardigd door Beneteau

Met meer dan 130 jaar ervaring in de industrie, heeft Franse scheepsbouwer Beneteau de benchmark gezet voor jachten. Beneteau biedt 28 verschillende productiemodellen aan in een reeks van 21 tot 53 voet. Tegenwoordig varen meer dan 100.000 Beneteau-jachten over de wereld, elk een voorbeeld van de innovatie en passie voor zeilen waar Beneteau al langer dan een eeuw voor staat.

Zeil een Sunsail 46 - 3 cabin op deze bestemmingen

Zeilvakantie op de Cariben

Maagdeneilanden Saint Lucia Sint Maarten

Choose Sunsail

20+
Stunning Sailing Destinations 
14
Flotilla routes
48
Types of yachts
44 yrs
Creating holidays
4 hr
Service guarantee
Consumer protection