Side view of Catamaran 454W sailing

Sunsail 454W - 4 hutten

14 m
Totale lengte
4
Cabines
8+3
Aantal slaapplaatsen
5
Aantal toiletten
AC
Aan boord
Overzicht

De Sunsail 454 is het vlaggenschip van de jachtbouwers Robertson and Caine. Het jacht combineert modern zeilen met ongekende snelheid, stabiliteit en ruimte aan boord. De nieuwe features zijn onder meer blauwe onderwaterverlichting en een watermaker. 

De 454 kent een uiterst slimme indeling. De naar voren uitgerichte stuurhut is te betreden vanaf de kajuit en biedt alle plek voor ontspanning en gezelligheid. Bovendien is de binnenruimte hierdoor gemakkelijk te ventileren. De knikspantromp biedt betere prestaties, met hogere snelheden. Het jacht biedt nog meer plek dan de Sunsail 444, met ruime cabines en enorme ramen.

Het interieurdesign is elegant en praktisch, en zowel de kajuit als kombuis zijn ingericht op comfort. Het panoramadak laat veel licht door, en samen met de ramen rondom heeft de binnenruimte een zeer open karakter. Als het donker wordt, gaat de blauwe onderwaterverlichting aan, voor een stijvolle uitstraling.

De 454 beschikt over zonnepanelen die de accu van extra energie voorzien. De elektronische navigatie is standaard in de inventaris inbegrepen, incusief extra features zoals airco en een watermaker. 


Aanvullende informatie

Convertible kajuit: Dit jacht beschikt over een convertible kajuit die als slaapplaats voor twee personen is opgenomen in de maximale capaciteit van het jacht.

Voorpieken: Dit jacht heeft twee voorpieken. De voorpiek op de boeg is alleen toegankelijk via een luik op het dek. De ruimte is groot genoeg voor één volwassenen, met matras, airco, elektriciteit, 2 USB-aansluitingen en een brandblusser. De voorpiek aan de stuurboordzijde is tevens toegankelijk via een luik op het dek en is voorzien van waterbekken, badruimte, douche en een automatische pomp. De voorpiek op de boeg is opgenomen als slaapplaats voor één persoon in de maximale capaciteit van het jacht. 

Airconditioning: Dit jacht heeft airco aangedreven via een generator

Schipper/kok: Een schipper of kok heeft een eigen cabine nodig.

Meezeilen: Op de Sunsail 454 kan worden meegezeild. Klik hier voor meer informatie.

Griekenland: In Griekenland en op de Seychellen bedraagt het maximaal aantal passagiers aan boord 10.

Australie: Let op: in deze bestemming dient de voorpiek enkel als opslagruimte.

Sunsail 454W - 4 hutten – specificatie

Sunsail 454W layout plan
Aantal slaapplaatsenMax. aantal slaapplaatsenAantal toilettenCabinesAantal douchesLengte
81154614 m

Leeftijd van je jacht

Een Premier Plus-jacht is minder dan 12 maanden op het water geweest. Deze gloednieuwe schepen bieden optimaal comfort en presteren optimaal.

Met een staat van dienst van max. drie jaar is een Premier-jacht zeer comfortabel en biedt uitstekende prestaties. Voorzien van de nieuwste uitrusting.

Een Classic-jacht is doorgaans niet ouder dan acht jaar, zorgvuldig onderhouden en goed uitgerust. Waar voor je geld en een uitmuntende zeilervaring.

Exclusief vervaardigd door Roberston and Caine

Robertson and Caine begonnen in 1991 met het bouwen van catamarans in Zuid-Afrika. Met ruim 30 jaar scheepsbouwervaring hebben Robertson and Caine meer dan 1000 jachten te water gelaten en zijn ze een van de voornaamste catamaranbouwers ter wereld. Hun innovatieve ontwerpen omvatten een serie catamarans van 39 tot 58 voet, geschikt om ’s werelds meest exotische vaargebieden te bezeilen, evenals de bekroonde Leopard Catamaran-reeks.

Bekijk meer >

Zeil een Sunsail 454W - 4 cabin op deze bestemmingen

Zeilvakantie op de Indische Oceaan

Zeilvakantie op de Seychellen

Choose Sunsail

20+
Stunning Sailing Destinations 
14
Flotilla routes
48
Types of yachts
44 yrs
Creating holidays
4 hr
Service guarantee
Consumer protection