Sunsail 44.4 Layout

Sunsail 44.4 - hutten

14 m
Totale lengte
4
Cabines
8+2
Aantal slaapplaatsen
4
Aantal toiletten
AC
Aan boord

De Sunsail 44.4 is een uniek, krachtig en ruim zeiljacht. Of je nu met het gezin of met vrienden zeilt, de nieuwe Sunsail 44.4 zal aan al jouw verwachtingen voldoen. Het ontwerp van de 44.4 is modern en biedt de perfecte balans tussen comfort en prestaties. Met vier hutten en een convertible kajuit kunnen op dit jacht tot 10 gasten verblijven.

Dit onovertroffen paradepaardje van de nieuwe Dufour Yachts-serie, de Sunsail 44.4, combineert en benadrukt alle bijzondere kenmerken van deze zeer succesvolle lijn in de onmiskenbare optiek van Felci Yacht Design. De in het oog springende luiken vallen op alle modellen direct op, wat ook geldt voor de brede gangpaden op het zijdek en het dubbele stuurwiel. Hoewel de Dufour-zeilboten vooral voor recreatie en vaarplezier zijn ontworpen, kunnen zeilers door het enkele, uitnodigende roer in combinatie met het indrukwekkende zeiloppervlak onder alle omstandigheden op het water uitstekende prestaties behalen.

Comfort heeft bij Dufour jachten de allerhoogste prioriteit. De indrukwekkende romp van de Sunsail 44.4 biedt daarom niet alleen een ruime en luchtige Salon-galerij, maar ook vier cabines met eigen natte cellen voor meer privacy: Een niveau van comfort dat je op boten van dit formaat maar zelden aantreft. Daarnaast mag de crew uitzien naar een zwemplatform, een buitenkombuis en een buitengewoon royale stuurhut.

Aanvullende informatie

Convertible kajuit:  Ja, dit jacht heeft een convertible kajuit, meegeteld als tweepersoonsslaaplaats in de maximale capaciteit van het jacht.

Schipper / kok:  Een schipper of kok aan boord heeft zijn of haar eigen hut nodig.

Airconditioning: Ja

Voorpieken: nee

Bestemmingen: Griekenland & Kroatië

Om uit te vinden wat inbegrepen is bij een zeilvakantie en flottielje zeilvakantie, klik hieronder.

Zelfstandig zeilen      Flottielje zeilen

 

Sunsail 44.4 - 4 hutten – specificatie

Sunsail 44.4 Layout
Aantal slaapplaatsenMax. aantal slaapplaatsenAantal toilettenCabinesAantal douchesLengte
81044414 m

Leeftijd van je jacht

Premier plus is de garantie op een boot die minder dan 12 maanden op het water geweest.

Een boot binnen de klasse premier heeft een staat van dienst van maximaal 3 jaar.

Een boot binnen de klasse classic is doorgaans niet ouder dan 8 jaar.

Zeil een Sunsail 44.4 - 4 cabin op deze bestemmingen