Sunsail 44 - 4 hutten

13 m
Totale lengte
4
Cabines
8+2
Aantal slaapplaatsen
2
Aantal toiletten

Grensverleggend door intuïtief ontwerp en start-of-the-art technologie aan boord. De nieuwe generatie Sun Odyssey monohulls van JEANNEAU staat voor een doordracht ergonomisch design en uitstekende prestaties.

Als Best Boat of 2018 in Sail Magazin introduceert de Sunsail 44 de nieuwe standaard voor leven op het water, met strakke stroomlijnen en een ruime, open opbouw. Zeer doordacht is de schuin aflopende omloop vanaf de boeg naar de stuurposities aan beide zijden. Op die manier bereik je vanaf het stuurwiel gemakkelijk de gangboord zonder eerst op de stoelen te stappen.

De Sunsail 44 laveert solide, met dubbel stuurwiel en een kiel in L-vorm voor optimale wendbaarheid. Perfect voor zeilen open water en navigatie in ondiepe kustwateren. Snel en stabiel zonder op comfort in te leveren. Dit schip van JEANNEAU is een van de beste in zijn klasse.

Aanvullende informatie

Convertible kajuit:  Ja, dit jacht heeft een convertible kajuit, meegeteld als tweepersoonsslaaplaats in de maximale capaciteit van het jacht.

Schipper / kok:  Een schipper of kok aan boord heeft zijn of haar eigen hut nodig.

Airconditioning : Ja, via walstroom (in onze mediterrane bestemmingen is airco niet gegarandeerd)

Voorpieken : nee

Sunsail 44 - 4 hutten – specificatie

Aantal slaapplaatsenMax. aantal slaapplaatsenAantal toilettenCabinesAantal douchesLengte
81024213 m

Leeftijd van je jacht

Een Premier Plus-jacht is minder dan 12 maanden op het water geweest. Deze gloednieuwe schepen bieden optimaal comfort en presteren optimaal.

Met een staat van dienst van max. drie jaar is een Premier-jacht zeer comfortabel en biedt uitstekende prestaties. Voorzien van de nieuwste uitrusting.

Een Classic-jacht is doorgaans niet ouder dan acht jaar, zorgvuldig onderhouden en goed uitgerust. Waar voor je geld en een uitmuntende zeilervaring.

Zeil een Sunsail 44 - 4 cabin op deze bestemmingen

Zeilvakantie in Italië

Procida Sicilië Sardinië

Zeilvakantie Griekenland

Lefkas Athene

Zeilvakantie op de Stille Oceaan

Tahiti

Zeilvakantie in Thailand

Phuket

Zeilen in Kroatie

Zeilen in Dubrovnik Split

Choose Sunsail

20+
Stunning Sailing Destinations 
14
Flotilla routes
48
Types of yachts
44 yrs
Creating holidays
4 hr
Service guarantee
Consumer protection