Familie op Sunsail 41.1 monohull met 3 cabines

Sunsail 41.1 - 3 hutten

12 m
Totale lengte
3
Cabines
8
Aantal slaapplaatsen
2
Aantal toiletten
AC
Walstroom-aandrijving

De Sunsail 41.1 is een fascinerend jacht van de kundige handen van de werf Beneteau. Ze is uiterst zeewaardig en biedt fenomenaal comfort aan boord. Haar snelheid wordt enkel overtroffen door de veiligheid en stabiliteit onder zeil. 

DIt jacht met drie cabines biedt een ruime lay-out met een convertible tweepersoonskajuit, licht hellende gangboorden en riante lichtinval. De stuurhut met dubbel stuurwiel is efficient ontworpen en met een ruime juk op de achtersteven voelt de stuurhut bijzonder ruim, vooral voor een jacht van deze lengte.

De zitruimte op de achtersteven sluit naadloos op een groot zwemplatform aan voor een gemakkelijke instap in zee. De slim geplaatste mast garandeert een uitstekende balans tijdens het zeilen. De scherpe scheepsromp biedt veel plek in de binnenruimtes. 

Aanvullende informatie

Convertible kajuit: Dit jacht beschikt over een convertible kajuit, die als tweepersoonsslaapplaats in de maximale capaciteit van dit jacht is opgenomen.

Schipper/kok: Een ingehuurde schipper of kok heeft een eigen cabine nodig.

Airconditioning: Dit jacht beschikt over airco via walstroom

Voorpieken: Nee 

Sunsail 41.1 - 3 hutten – specificatie

Sunsail 41.1 monohull met 3 cabines plattegrond
Aantal slaapplaatsenMax. aantal slaapplaatsenAantal toilettenCabinesAantal douchesLengte
8823312 m

Leeftijd van je jacht

Een Premier Plus-jacht is minder dan 12 maanden op het water geweest. Deze gloednieuwe schepen bieden optimaal comfort en presteren optimaal.

Met een staat van dienst van max. drie jaar is een Premier-jacht zeer comfortabel en biedt uitstekende prestaties. Voorzien van de nieuwste uitrusting.

Een Classic-jacht is doorgaans niet ouder dan acht jaar, zorgvuldig onderhouden en goed uitgerust. Waar voor je geld en een uitmuntende zeilervaring.

Zeil een Sunsail 41.1 - 3 cabin op deze bestemmingen

Zeilvakantie Griekenland

Athene

Choose Sunsail

20+
Stunning Sailing Destinations 
14
Flotilla routes
48
Types of yachts
44 yrs
Creating holidays
4 hr
Service guarantee
Consumer protection