Sunsail 41.0 - 3 hutten

12 m
Totale lengte
3
Cabines
8
Aantal slaapplaatsen
2
Aantal toiletten
AC
Walstroom-aandrijving

Met haar degelijke romp en talloze gemakken aan boord is de Sunsail 41.0 een modern zeewonder waarmee plezier voor zeilen voorop staat. Het zeiljacht is stabiel onder zeil en zich verplaatsen tijdens het varen is veilig. Aan boord bevinden zich drie cabines en twee natte cellen.

Het interieur is compleet en functioneel met alle gemakken van thuis. Het elegante ontwerp van de centrale kajuit met strakke lijnen verleent het schip een stijlvol karakter. Gulle lichtinval en ruimschoots opslag maken van de binnenruimte een gezellige plek om te wonen en te ontspannen.

Vanuit de stuurhut behoud je met twee stuurwielen continu controle over het schip. Met centrale windas en een slim ontworpen boeg presteert de Sunsail 41.0 ook bij hoge snelheden zonder weerstand. De doordrachte opzet van het dek beschikt over een lagere giek.

Aanvullende informatie

Convertible kajuit: Dit jacht beschikt over een convertible jacht, dat is opgenomen als slaappplaats voor twee personen in de maximale capaciteit van het jacht.

Schipper/kok: Een schipper en/of kok heeft een eigen cabine aan boord nodig

Airconditioning: Dit jacht beschikt over airco aan walstroom

Voorpieken: Nee

Sunsail 41.0 - 3 Hutten Monohull | Sunsail – specificatie

Aantal slaapplaatsenMax. aantal slaapplaatsenAantal toilettenCabinesAantal douchesLengte
8823312 m

Leeftijd van je jacht

Een Premier Plus-jacht is minder dan 12 maanden op het water geweest. Deze gloednieuwe schepen bieden optimaal comfort en presteren optimaal.

Met een staat van dienst van max. drie jaar is een Premier-jacht zeer comfortabel en biedt uitstekende prestaties. Voorzien van de nieuwste uitrusting.

Een Classic-jacht is doorgaans niet ouder dan acht jaar, zorgvuldig onderhouden en goed uitgerust. Waar voor je geld en een uitmuntende zeilervaring.

Zeil een Sunsail 41.0 - 3 cabin op deze bestemmingen

Spanje

Mallorca

Griekenland jachtcharter

Athene Corfu Lefkas

Kroatië jachtcharter

Dubrovnik

Choose Sunsail

20+
Stunning Sailing Destinations 
14
Flotilla routes
48
Types of yachts
44 yrs
Creating holidays
4 hr
Service guarantee
Consumer protection