Sunsail 41.3

Sunsail 41.3 - 3 hutten

13 m
Totale lengte
3
Cabines
6+2
Aantal slaapplaatsen
3
Aantal toiletten
AC
Aan boord

De Sunsail 41.3 heeft ruime hutten voorin dankzij een afgeronde boeg. Bovendien heeft het jacht een aantrekkelijke, zeer grote stuurhut. De 41.3 heeft daarnaast een royaal ontwerp voor een ontspannen leven aan boord en een optimale prestatie op het water. Met drie hutten en een convertible kajuit kunnen op dit jacht tot 8 gasten verblijven.

Liefhebbers en experts zullen in de lijn en het ontwerp van de nieuwe Dufour-serie gelijk het werk van Felci Yacht Design herkennen. Haar prestaties (en daarmee het vaarplezier) doorbreken alle grenzen van 12-meter-boten zonder dat daarbij het buitengewone comfort tekort komt. Vooral de spiegel valt op dankzij zijn volledig uitgeruste buitenkombuis met wasbekken en plancha barbecue, die de show steelt als je zacht hebt aangelegd. Het layout van de stuurhut doet denken aan het formaat dat je normaal op een 43-voets-boot aantreft, met een ergonomisch design en twee 1,8m lounge-zetels die achter beide roeren zijn geplaatst.

De royale indruk die het jacht boven dek maakt wordt onder dek nog maar eens bevestigd. Het is Lucas Ardizio gelukt de beschikbare ruimte optimaal te benutten en er tegelijkertijd voor te zorgen dat er zonlicht in overvloed binnenstroomt. De 4,3m breedte loopt uit naar het hek maar laat ook voorin voldoende ruimte voor drie hutten met eigen natte cellen en een uitnodigende salon aan bakboord, net tegenover de ruime kombuis aan stuurboord.

Aanvullende informatie

Convertible kajuitDit jacht beschikt over een convertible jacht, dat is opgenomen als slaappplaats voor twee personen in de maximale capaciteit van het jacht.

Schipper/Kok: Een ingehuurd schipper heeft een eigen cabine nodig en een ingehuurd kok zal tevens altijd een binnenhut in beslag nemen.  

Air Conditioning: Ja

Voorpieken: Nee.

Bestemmingen: Griekenland & Kroatië

Om uit te vinden wat inbegrepen is bij een zeilvakantie en flottielje zeilvakantie, klik hieronder.

Zelfstandig zeilen      Flottielje zeilen

Sunsail 41.3 - 3 hutten – specificatie

dufour_41-sheets_ss_41.3
Aantal slaapplaatsenMax. aantal slaapplaatsenAantal toilettenCabinesAantal douchesLengte
6833313 m

Leeftijd van je jacht

Premier plus is de garantie op een boot die minder dan 12 maanden op het water geweest.

Een boot binnen de klasse premier heeft een staat van dienst van maximaal 3 jaar.

Een boot binnen de klasse classic is doorgaans niet ouder dan 8 jaar.

Zeil een Sunsail 41.3 - 3 cabin op deze bestemmingen