Sunsail 38 - 2 cabin

Sunsail 38

12 m
Totale lengte
3
Aantal hutten
6+2
Aantal slaapplaatsen
1
Aantal toiletten

 

Met de nadruk op comfort en functioneel ontwerp ligt deze ruime, 12 meter lange JEANNEAU stabiel in het water. De Sunsail 38 is een verlengstuk van de zeiler, uitgerust met een knikspantromp voor optimale bovenwindse prestaties. Het dubbele stuurwiel maakt het jacht eenvoudig wendbaar, en met een licht en ruim interieur is deze jacht favoriet onder zeilers.

Aanvullende informatie

Ombouwbare salon: Het jacht heeft een ombouwbare salon dat als dubbele slaapplaats is opgenomen in de maximale capaciteit.

Schipper/Kok: Een ingehuurde schipper of kok heeft een eigen hut nodig.

Airconditioning: Nee, dit jacht heeft geen airco.

Voorpieken: Nee.

   

Sunsail 38 – specificatie

Aantal slaapplaatsenMax. aantal slaapplaatsenAantal toilettenAantal huttenAantal douchesLengte
6813112 m

Leeftijd van je jacht

Een Premier Plus-jacht is minder dan 12 maanden op het water geweest. Deze gloednieuwe schepen bieden optimaal comfort en presteren optimaal.

Met een staat van dienst van max. drie jaar is een Premier-jacht zeer comfortabel en biedt uitstekende prestaties. Voorzien van de nieuwste uitrusting.

Een Classic-jacht is doorgaans niet ouder dan acht jaar, zorgvuldig onderhouden en goed uitgerust. Waar voor je geld en een uitmuntende zeilervaring.

Exclusief vervaardigd door Jeanneau

Van een van ’s werelds toonaangevende jachtbouwers, de vakkundig vervaardigde boten van Jenneau laten je kennismaken met een wereld van elegantie en innovatie op het water. Vanaf de lancering van de eerste ambachtelijke Runabout tot de met precisie geproduceerde zeil- en motorboten, de Jeanneau-boten zijn ontworpen om indruk te maken.

Bekijk moor >

Zeil een Sunsail 38 - 3 cabin op deze bestemmingen

Spanje

Mallorca

Kroatië jachtcharter

Split Dubrovnik

Griekenland jachtcharter

Corfu Lefkas

Choose Sunsail

25
Destinations worldwide
14
Flotilla routes
48
Types of yachts
44 yrs
Creating holidays
4 hr
Service guarantee
Consumer protection