Sunsail 38.2 Exterior

Sunsail 38.2 - 2 hutten

12 m
Totale lengte
2
Cabines
6
Aantal slaapplaatsen
2
Aantal toiletten
AC
Walstroom-aandrijving

Maak kennis met deze bekroonde enkelromps van Beneteau, een telg uit de populaire Oceanis-reeks. Het zeiljacht Sunsail 38.2 biedt optimale stabiliteit en maximale snelheid op zee.

De romp wordt geleidelijk aan breder richting de achtersteven, waardoor meer momentum ontstaat en minder wrijving. De Sunsail 38.2 beweegt zich met gratie over het water, zelfs bij hoge windsnelheden. De grote kajuit biedt voldoende plek voor gezelligheid en sightseeing. Bovendeks kan gezellig samen gegeten worden, terwijl passagiers genieten van al het moois rondom.

De Sunsail 38.2 beschikt over een modern interieur met ruime cabines, een lichte kajuit en een kombuis. Het jacht is ingedeeld voor maximaal zes opvarenden, met twee cabines, een goed uitgeruste kombuis en voldoende zitplek. Je koers plotten is kinderspel met de ingebouwde kaartentafel.

Aanvullende informatie

Convertible kajuit: Dit jacht heeft een convertible kajuit die is opgenomen als slaapplek voor twee personen in de maximale capaciteit

Schipper/kok: Een ingehuurde schipper/kok heeft een eigen cabine nodig

Airconditioning: Dit jacht heeft airco via walstroom

Voorpieken: Nee

Sunsail 38.2 - 2 hutten – specificatie

Sunsail 38.2 bovendeks
Aantal slaapplaatsenMax. aantal slaapplaatsenAantal toilettenCabinesAantal douchesLengte
6622312 m

Leeftijd van je jacht

Een Premier Plus-jacht is minder dan 12 maanden op het water geweest. Deze gloednieuwe schepen bieden optimaal comfort en presteren optimaal.

Met een staat van dienst van max. drie jaar is een Premier-jacht zeer comfortabel en biedt uitstekende prestaties. Voorzien van de nieuwste uitrusting.

Een Classic-jacht is doorgaans niet ouder dan acht jaar, zorgvuldig onderhouden en goed uitgerust. Waar voor je geld en een uitmuntende zeilervaring.

Exclusief vervaardigd door Beneteau

Met meer dan 130 jaar ervaring in de industrie, heeft Franse scheepsbouwer Beneteau de benchmark gezet voor jachten. Beneteau biedt 28 verschillende productiemodellen aan in een reeks van 21 tot 53 voet. Tegenwoordig varen meer dan 100.000 Beneteau-jachten over de wereld, elk een voorbeeld van de innovatie en passie voor zeilen waar Beneteau al langer dan een eeuw voor staat.

Zeil een Sunsail 38.2 - 2 cabin op deze bestemmingen

Kroatië jachtcharter

Split

Choose Sunsail

20+
Stunning Sailing Destinations 
14
Flotilla routes
48
Types of yachts
44 yrs
Creating holidays
4 hr
Service guarantee
Consumer protection