Sunsail 36i – 3 hutten

11 m
Totale lengte
3
Aantal hutten
6+2
Aantal slaapplaatsen
1
Aantal toiletten

De Sunsail 36i is speciaal voor ons op maat gemaakt door Jeanneau. Met sterke prestaties en een ruim interieur blijft dit stabiele jacht eenvoudig manouvreerbaar in een druk bevaard zeilgebied. Het jacht is geschikt voor groepen tot zes personen.

Aanvullende informatie

Ombouwbare Salon: Dit jacht heeft een ombouwbare salon, die als dubbele slaapplaats is opgenomen in de maximale capaciteit.

Schipper/Kok: Een ingehuurde schipper/kok heeft een eigen hut nodig.

Airconditioning: Nee, dit jacht heeft geen airco.

Voorpieken: Nee.

   

Sunsail 36i – 3 hutten – specificatie

Aantal slaapplaatsenMax. aantal slaapplaatsenAantal toilettenAantal huttenAantal douchesLengte
6813111 m

Leeftijd van je jacht

Premier Plus-jachten zijn minder dan 12 maanden op het water geweest. Deze gloednieuwe jachten bieden optimaal comfort en presteren uitstekend. Het zijn op het gebied van technologie, apparatuur en voorzieningen hoogwaardige jachten.

Met een staat van dienst van maximaal drie jaar, onze Premier-jachten zijn zeer comfortabel en bieden uitstekende prestaties, ondersteund door de nieuwste technologie en uitrusting.

Onze Classic-jachten zijn doorgaans niet ouder dan acht jaar, ze zijn zorgvuldig onderhouden en goed uitgerust om te garanderen dat je waar voor je geld krijgt en een uitmuntende zeilervaring hebt.

Exclusief vervaardigd door Jeanneau

Van een van ’s werelds toonaangevende jachtbouwers, de vakkundig vervaardigde boten van Jenneau laten je kennismaken met een wereld van elegantie en innovatie op het water. Vanaf de lancering van de eerste ambachtelijke Runabout tot de met precisie geproduceerde zeil- en motorboten, de Jeanneau-boten zijn ontworpen om indruk te maken.

Bekijk moor >

Zeil een Sunsail 36i - 3 cabin op deze bestemmingen

Stille Oceaan jachtcharter

Tonga

Griekenland jachtcharter

Lefkas

Kroatië jachtcharter

Split Dubrovnik

Choose Sunsail

25
Destinations worldwide
14
Flotilla routes
48
Types of yachts
40 yrs
Creating holidays
4 hr
Service guarantee
ABTA – The Travel Association
Consumer protection