Sunsail 34 – 2 hutten

10 m
Totale lengte
2
Aantal hutten
4
Aantal slaapplaatsen
1
Aantal toiletten

De Sunsail 34 is gebaseerd op de Cruising World's Best Pocket Cruiser 2015, de Jeanneau 349, en is aangepast aan Sunsail kwaliteitseisen om een wendbaar jacht te creëren dat ideaal is voor kleinere groepen die in de Middellandse Zee willen zeilen. Ontworpen door Marc Lombard, het jacht heeft een ruim interieur en comfortabele cockpit. Dit gestroomlijnde jacht glijdt snel over het water voor uitzonderlijke prestaties.

Aanvullende informatie

Ombouwbare Salon: Nee, dit jacht heeft geen ombouwbare salon.

Schipper/Kok: Een ingehuurde schipper of kok heeft een eigen hut nodig.

Airconditioning: Dit jacht heeft geen airco. 

Voorpieken: Nee.

   

Sunsail 34 – 2 hutten – specificatie

Aantal slaapplaatsenMax. aantal slaapplaatsenAantal toilettenAantal huttenAantal douchesLengte
4412110 m

Leeftijd van je jacht

Premier Plus-jachten zijn minder dan 12 maanden op het water geweest. Deze gloednieuwe jachten bieden optimaal comfort en presteren uitstekend. Het zijn op het gebied van technologie, apparatuur en voorzieningen hoogwaardige jachten.

Met een staat van dienst van maximaal drie jaar, onze Premier-jachten zijn zeer comfortabel en bieden uitstekende prestaties, ondersteund door de nieuwste technologie en uitrusting.

Onze Classic-jachten zijn doorgaans niet ouder dan acht jaar, ze zijn zorgvuldig onderhouden en goed uitgerust om te garanderen dat je waar voor je geld krijgt en een uitmuntende zeilervaring hebt.

Exclusief vervaardigd door Jeanneau

Van een van ’s werelds toonaangevende jachtbouwers, de vakkundig vervaardigde boten van Jenneau laten je kennismaken met een wereld van elegantie en innovatie op het water. Vanaf de lancering van de eerste ambachtelijke Runabout tot de met precisie geproduceerde zeil- en motorboten, de Jeanneau-boten zijn ontworpen om indruk te maken.

Bekijk moor >

Zeil een Sunsail 34 - 2 cabin op deze bestemmingen

Griekenland jachtcharter

Lefkas

Kroatië jachtcharter

Split Dubrovnik

Choose Sunsail

25
Destinations worldwide
14
Flotilla routes
48
Types of yachts
40 yrs
Creating holidays
4 hr
Service guarantee
ABTA – The Travel Association
Consumer protection