Sunsail 32i – 2 hutten

10 m
Totale lengte
2
Cabines
4+2
Aantal slaapplaatsen
1
Aantal toiletten

De Sunsail 32i is een van de kleinste jachten in onze vloot. Dit jacht heeft de perfecte afmetingen voor een zeilvakantie op de Middellandse Zee, waar aanmeren in kleine havens moeilijk kan zijn. Het ruime achterdek en groot kombuis maken dit jacht ideaal voor een stel of een kleine familie.

Aanvullende informatie

Ombouwbare Salon: Ja, dit jacht heeft een ombouwbare salon die als dubbele slaapplaats is meegeteld in de maximum capaciteit.

Schipper/Kok: Een ingehuurde schipper of kok heeft een eigen hut nodig.

Air conditioning: Dit jacht heeft geen airco.

Voorpieken: Nee.

   

Sunsail 32i – 2 hutten – specificatie

Floor plan of Sunsail 32i - 2 cabin
Aantal slaapplaatsenMax. aantal slaapplaatsenAantal toilettenCabinesAantal douchesLengte
4612110 m

Leeftijd van je jacht

Een Premier Plus-jacht is minder dan 12 maanden op het water geweest. Deze gloednieuwe schepen bieden optimaal comfort en presteren optimaal.

Met een staat van dienst van max. drie jaar is een Premier-jacht zeer comfortabel en biedt uitstekende prestaties. Voorzien van de nieuwste uitrusting.

Een Classic-jacht is doorgaans niet ouder dan acht jaar, zorgvuldig onderhouden en goed uitgerust. Waar voor je geld en een uitmuntende zeilervaring.

Exclusief vervaardigd door Jeanneau

Van een van ’s werelds toonaangevende jachtbouwers, de vakkundig vervaardigde boten van Jenneau laten je kennismaken met een wereld van elegantie en innovatie op het water. Vanaf de lancering van de eerste ambachtelijke Runabout tot de met precisie geproduceerde zeil- en motorboten, de Jeanneau-boten zijn ontworpen om indruk te maken.

Bekijk moor >

Choose Sunsail

20+
Stunning Sailing Destinations 
14
Flotilla routes
48
Types of yachts
44 yrs
Creating holidays
4 hr
Service guarantee
Consumer protection