Sunsail Oceani 30.1 at sail

Sunsail Oceanis 30.1 - 2 hutten

10 m
Totale lengte
2
Cabines
4+2
Aantal slaapplaatsen
1
Aantal toiletten
AC
Walstroom-aandrijving

Laat je niet misleiden door het formaat van de Sunsail Oceanis 30.1. Deze compacte maar zeer capabele cruiser biedt een pragmatische lay-out zonder in te leveren op uiterlijk, wendbaarheid of snelheid.

Deze enkelromps ontworpen door de experts van Beneteau biedt plek voor vier passagiers. Het efficiente en doordachte dek biedt veiligheid bij verplaatsing aan boord, terwijl het jacht door de enkele lier eenvoudig te bedienen is. De Sunsail Oceanis 30.1 is een betrouwbaar jacht voor mooie zeiltochten en langere passages.

European Yacht of the Year

Aanvullende informatie

Convertible kajuit: Dit jacht heeft een convertible kajuit dat als slaapplek voor twee personen opgenomen is in de maximale capaciteit van het jacht.

Schipper/kok: Een schipper en/of kok heeft een eigen cabine nodig.

Airconditioning: Dit jacht heeft airco via walstroom

Voorpieken: Nee

Extra's: Koelkast, cd-speler, gps, navigatie, eco, windmeter, boiler, 220-voltsstekker, outboard, automatische piloot

*In Italië kan dit jacht afwijken van het hier getoonde model.

Sunsail Oceanis 30.1 - 2 hutten – specificatie

Aantal slaapplaatsenMax. aantal slaapplaatsenAantal toilettenCabinesAantal douchesLengte
4612210 m

Leeftijd van je jacht

Een Premier Plus-jacht is minder dan 12 maanden op het water geweest. Deze gloednieuwe schepen bieden optimaal comfort en presteren optimaal.

Met een staat van dienst van max. drie jaar is een Premier-jacht zeer comfortabel en biedt uitstekende prestaties. Voorzien van de nieuwste uitrusting.

Een Classic-jacht is doorgaans niet ouder dan acht jaar, zorgvuldig onderhouden en goed uitgerust. Waar voor je geld en een uitmuntende zeilervaring.

Exclusief vervaardigd door Beneteau

Met meer dan 130 jaar ervaring in de industrie, heeft Franse scheepsbouwer Beneteau de benchmark gezet voor jachten. Beneteau biedt 28 verschillende productiemodellen aan in een reeks van 21 tot 53 voet. Tegenwoordig varen meer dan 100.000 Beneteau-jachten over de wereld, elk een voorbeeld van de innovatie en passie voor zeilen waar Beneteau al langer dan een eeuw voor staat.

Choose Sunsail

20+
Stunning Sailing Destinations 
14
Flotilla routes
48
Types of yachts
44 yrs
Creating holidays
4 hr
Service guarantee
Consumer protection