Side profile view of Sun Odyssey 490

Sun Odyssey 490 - 4 hutten

Monohull

14 m
Totale lengte
4
Cabines
8+2
Aantal slaapplaatsen
4
Aantal toiletten

De Jeanneau Sun Odyssey 490 slaagt erin die eigenschappen te combineren die haar voorgangers zo populair maakten. Het resultaat is een jacht dat heerlijk vertrouwd aanvoelt, maar dan in een geheel nieuw jasje, ontworpen door Philippe Briand.

Elk van de vier ruime cabines bevat een een privébadkamer, voldoende opslagplek en een riante stahoogte. De Sun Odyssey 490 biedt plaats aan 10 passagiers, inclusief bemanning.

Bovendeks verplaats je je gemakkelijk van A naar B dankzij licht hellende gangborden rondom de gehele romp. Het gestroomlijnde ontwerp maakt het plaatje helemaal af, en maakt van dit jacht een ware schoonheid.

Aanvullende informatie

Convertible kajuit: Dit jacht heeft een convertible kajuit, opgenomen als slaapplek voor twee personen in de maximale capaciteit van het jacht.

Voorpieken: Dit jacht beschikt over twee voorpieken, toegankelijk via de boegcabines. De voorpieken zijn erg klein en alleen geschikt als slaapplek voor een klein kind op als extra opslagruimte. De voorpieken zijn niet opgenomen in de maximale capaciteit van het jacht. 

Schipper / kok: Een ingehuurde schipper kan de voorpiek gebruiken op alle bestemmingen, behalve op de Bahama's, waar hij een binnenhut nodig heeft. Als uw jacht geen voorpiek heeft, hebben schippers een binnenhut nodig. 

Airconditioning: Dit jacht is niet voorzien van generator of airco.

In Griekenland en op de Seychellen mogen zich aan boord van dit jacht niet meer dan 10 passagiers bevinden.

Sun Odyssey 490 - 4 hutten – specificatie

 Sun Odyssey 490 interior layout
Aantal slaapplaatsenMax. aantal slaapplaatsenAantal toilettenCabinesAantal douchesLengte
81044514 m

Leeftijd van je jacht

Premier plus is de garantie op een boot die minder dan 12 maanden op het water geweest.

Een boot binnen de klasse premier heeft een staat van dienst van maximaal 3 jaar.

Een boot binnen de klasse classic is doorgaans niet ouder dan 8 jaar.

Exclusief vervaardigd door Jeanneau

Van een van ’s werelds toonaangevende jachtbouwers, de vakkundig vervaardigde boten van Jenneau laten je kennismaken met een wereld van elegantie en innovatie op het water. Vanaf de lancering van de eerste ambachtelijke Runabout tot de met precisie geproduceerde zeil- en motorboten, de Jeanneau-boten zijn ontworpen om indruk te maken.

Bekijk moor >

Zeil een Sun Odyssey 490 - 4 cabin op deze bestemmingen