Sun Odyssey 319 - 2 hutten

Monohull

9 m
Totale lengte
2
Cabines
4+2
Aantal slaapplaatsen
1
Aantal toiletten

Een knus instapmodel van Jeanneau, perfect voor families. De Sun Odyssey 319 is uitgerust met een veilige stuurhut en twee afgezonderde cabines. Het compacte maar comfortabele jacht heeft een goed uitgeruste kombuis, lange dakramen en een patrijspoort aan beide zijden. Een standaard stuurwielbediening maakt navigeren op de Sun Odyssey 319 eenvoudig. Een doordacht ontwerp garandeert goede prestaties, ook op brede windhoek.

Convertible kajuit: Dit jacht heeft een convertible kajuit die is opgenomen in de maximum capaciteit van het jacht (2 eenpersoonsbedden)

Schipper/kok: Een ingehuurd schipper of kok heeft een eigen cabine nodig

Airconditioning: Dit jacht heeft geen airco

Voorpieken: Nee

Sun Odyssey 319 - 2 hutten – specificatie

Aantal slaapplaatsenMax. aantal slaapplaatsenAantal toilettenCabinesAantal douchesLengte
461219 m

Leeftijd van je jacht

Een Premier Plus-jacht is minder dan 12 maanden op het water geweest. Deze gloednieuwe schepen bieden optimaal comfort en presteren optimaal.

Met een staat van dienst van max. drie jaar is een Premier-jacht zeer comfortabel en biedt uitstekende prestaties. Voorzien van de nieuwste uitrusting.

Een Classic-jacht is doorgaans niet ouder dan acht jaar, zorgvuldig onderhouden en goed uitgerust. Waar voor je geld en een uitmuntende zeilervaring.

Exclusief vervaardigd door Jeanneau

Van een van ’s werelds toonaangevende jachtbouwers, de vakkundig vervaardigde boten van Jenneau laten je kennismaken met een wereld van elegantie en innovatie op het water. Vanaf de lancering van de eerste ambachtelijke Runabout tot de met precisie geproduceerde zeil- en motorboten, de Jeanneau-boten zijn ontworpen om indruk te maken.

Bekijk moor >

Zeil een Sun Odyssey 319 - 2 Cabin op deze bestemmingen

Zeilvakantie in Italië

Sicilië Sardinië

Choose Sunsail

20+
Stunning Sailing Destinations 
14
Flotilla routes
48
Types of yachts
44 yrs
Creating holidays
4 hr
Service guarantee
Consumer protection