Oceanis 51.1 - 5 hutten

16 m
Totale lengte
5
Cabines
10+3
Aantal slaapplaatsen
3
Aantal toiletten
AC
Walstroom-aandrijving

Met haar grensverleggende technologie en intuïtieve vormgeving, is de Oceanis 51.1 koploper in de nieuwe generatie van luxe cruisejachten. Gecreëerd door de Franse fabrikant Beneteau, is deze jacht  een combinatie van gestroomlijnde, stijlvolle vormgeving van een klassieke monohull met een onverslaanbare snelheid en high-end prestatie.

Genomineerd voor  European Yacht of the Year 2018,  is deze chique zeiljacht met vijf hutten is uitgerust met een elektrisch ankerlier en boegschroef voor keren en maneuvreren zonder inspanning en voor gemakkelijk zeilen. Het jacht is ook voorzien van een opklapbare bimini top canvas voor extra bescherming van de zon en tegelijkertijd maximaal zicht voor de zeilers.

De Oceanis 51.1 heeft een ruime, ombouwbare salon die een perfecte plek is voor gezelligheid en ontspanning, terwijl er op het dek aanzienlijk meer ruimte is om te r zonnebaden en lunchen na een ochtend duik. Het jacht telt 13 slaapplaatsen. Door het getrapte ontwerp dat zich langs een derde van de romp strekt wordt er meer binnenruimte gecreëerd zonder afbreuk aan het slanke ontwerp. Met de strakke lijnen van een cruiser en een ruime kuip, belooft deze stijlvolle monohull echte comfort voor grote groepen en gezinnen.

Aanvullende informatie

Airconditioning: Dit jacht heeft airco aangedreven door een stroomgenerator.

Ombouwbare salon: Ja, dit jacht heeft een ombouwbare salon waar slaapplaats gemaakt kan  worden voor twee gasten. Deze ruimte is als dubbele slaapplaats opgenomen in de maximale capaciteit van je jacht.

Voorpieken: Dit jacht heeft een boeghut met airco, groot genoeg voor een volwassene en toegankelijk vanaf het luik. Deze hut heeft een bordtoilet en een wastafel en de ruimte is opgenomen als een enkele slaapplaats in de maximale capaciteit.

Skipper/Kok: Een ingehuurde schipper kan de voorpiek gebruiken op alle bestemmingen, behalve op de Bahama's, waar hij een binnenhut nodig heeft. Als uw jacht geen voorpiek heeft, hebben schippers een binnenhut nodig.

Italië: houd er rekening mee dat niet alle modules van dit jacht in Italië voldoen aan de specificatie, sommige hebben iets andere kenmerken.

In Griekenland en op de Seychellen mogen zich aan boord van dit jacht niet meer dan 10 passagiers bevinden.

Oceanis 51.1 - 5 hutten – specificatie

Aantal slaapplaatsenMax. aantal slaapplaatsenAantal toilettenCabinesAantal douchesLengte
101335316 m

Leeftijd van je jacht

Premier plus is de garantie op een boot die minder dan 12 maanden op het water geweest.

Een boot binnen de klasse premier heeft een staat van dienst van maximaal 3 jaar.

Een boot binnen de klasse classic is doorgaans niet ouder dan 8 jaar.

Exclusief vervaardigd door Beneteau

Met meer dan 130 jaar ervaring in de industrie, heeft Franse scheepsbouwer Beneteau de benchmark gezet voor jachten. Beneteau biedt 28 verschillende productiemodellen aan in een reeks van 21 tot 53 voet. Tegenwoordig varen meer dan 100.000 Beneteau-jachten over de wereld, elk een voorbeeld van de innovatie en passie voor zeilen waar Beneteau al langer dan een eeuw voor staat.

Zeil een Oceanis 51.1 - 5 Cabin op deze bestemmingen