Oceanis 43 – 3 hutten

13 m
Totale lengte
3
Cabines
6+2
Aantal slaapplaatsen
2
Aantal toiletten

Een lange waterlijn, krachtig zeilplan en ruime indeling maken van de Oceanis 43 een uitblinker in performance en comfort. De korte overlappende giek is eenvoudig te bedienen, waardoor je het jacht moeiteloos kan manoeuvreren. De zeilcontroles worden teruggeleid naar de cockpit die voorzien is van een reeks navigatie instrumenten. Het dubbel stuurwiel zorgt voor goed zicht vanaf het roer en gemakkelijk toegang vanuit de ruime cockpit naar het zwemplatform achter en de douche op het dek. 

Benedendeks kun je comfortabel met acht personen aan de salontafel zitten en de kombuis heeft een grote aanrecht. De drie hutten hebben voldoende opslagruimte, inclusief hangkast, en de twee natte ruimten zijn allebei van een douche voorzien.

Aanvullende informatie

Ombouwbare salon: Dit jacht heeft een ombouwbare salon dat als dubbele slaapplaats is opgenomen in de maximale capaciteit.

Schipper/Kok: Een ingehuurde schipper of kok heeft een eigen hut nodig.

Airconditioning: Dit jacht heeft geen airco.

Voorpieken: Nee.

   

Oceanis 43 – 3 hutten – specificatie

Aantal slaapplaatsenMax. aantal slaapplaatsenAantal toilettenCabinesAantal douchesLengte
6823313 m

Leeftijd van je jacht

Een Premier Plus-jacht is minder dan 12 maanden op het water geweest. Deze gloednieuwe schepen bieden optimaal comfort en presteren optimaal.

Met een staat van dienst van max. drie jaar is een Premier-jacht zeer comfortabel en biedt uitstekende prestaties. Voorzien van de nieuwste uitrusting.

Een Classic-jacht is doorgaans niet ouder dan acht jaar, zorgvuldig onderhouden en goed uitgerust. Waar voor je geld en een uitmuntende zeilervaring.

Exclusief vervaardigd door Beneteau

Met meer dan 130 jaar ervaring in de industrie, heeft Franse scheepsbouwer Beneteau de benchmark gezet voor jachten. Beneteau biedt 28 verschillende productiemodellen aan in een reeks van 21 tot 53 voet. Tegenwoordig varen meer dan 100.000 Beneteau-jachten over de wereld, elk een voorbeeld van de innovatie en passie voor zeilen waar Beneteau al langer dan een eeuw voor staat.

Zeil een Sunsail Oceanis 43 - 3 cabin op deze bestemmingen

Italië jachtcharter

Procida

Choose Sunsail

20+
Stunning Sailing Destinations 
14
Flotilla routes
48
Types of yachts
44 yrs
Creating holidays
4 hr
Service guarantee
Consumer protection