Sunsail Oceanis 40 – 3 hutten

Monohull

12 m
Totale lengte
3
Cabines
6+2
Aantal slaapplaatsen
2
Aantal toiletten

Sportief en elegant, zowel onder zeil alsook voor anker. De Oceanis 40 staat voor comfort en prestatie op het water. Het dekontwerp is van Berret & Racoupeau, en Nauta Design ontwierp het interieur. Zo ontstaat een slank en traditioneel zeiljacht, met subtiele moderne nuances. De ruime lay-out is een verademing en de open stuurhut is ergonomisch gebouwd. De kajuit is uitgerust met twee uitklapbare tafels, en de kombuis biedt voldoende opbergruimte en een aanrecht. De Oceanis 40 is ontworpen voor de ervaren langeafstandszeiler, met optimale wendbaarheid en navigatie-interface.

Aanvullende informatie

Ombouwbare salon: Dit jacht heeft een ombouwbare salon dat opgenomen is als een dubbele slaapplaats in de maximum capaciteit.

Schipper/Kok: Een ingehuurde schipper of kok heeft een eigen cabine nodig.

Airconditioning: Dit jacht heeft geen airco.

Voorpieken: Dit jacht heeft geen voorpieken.

Sunsail Oceanis 40 – 3 hutten – specificatie

Aantal slaapplaatsenMax. aantal slaapplaatsenAantal toilettenCabinesAantal douchesLengte
6823212 m

Leeftijd van je jacht

Een Premier Plus-jacht is minder dan 12 maanden op het water geweest. Deze gloednieuwe schepen bieden optimaal comfort en presteren optimaal.

Met een staat van dienst van max. drie jaar is een Premier-jacht zeer comfortabel en biedt uitstekende prestaties. Voorzien van de nieuwste uitrusting.

Een Classic-jacht is doorgaans niet ouder dan acht jaar, zorgvuldig onderhouden en goed uitgerust. Waar voor je geld en een uitmuntende zeilervaring.

Exclusief vervaardigd door Beneteau

Met meer dan 130 jaar ervaring in de industrie, heeft Franse scheepsbouwer Beneteau de benchmark gezet voor jachten. Beneteau biedt 28 verschillende productiemodellen aan in een reeks van 21 tot 53 voet. Tegenwoordig varen meer dan 100.000 Beneteau-jachten over de wereld, elk een voorbeeld van de innovatie en passie voor zeilen waar Beneteau al langer dan een eeuw voor staat.

Zeil een Sunsail Oceanis 40 - 3 cabin op deze bestemmingen

Zeilvakantie in Canada

Vancouver

Choose Sunsail

20+
Stunning Sailing Destinations 
14
Flotilla routes
48
Types of yachts
44 yrs
Creating holidays
4 hr
Service guarantee
Consumer protection