Sunsail 41.3 Layout

Dufour Monohulls

Sunsail is trots op de samenwerking met Dufour – al meer dan 60 jaar ontwerpt en bouwt Dufour innovatieve, krachtige zeilboten. Deze wereldberoemde botenfabrikant werd in 1964 door de jonge ingenieur Michael Dufour opgericht. Het werf in La Rochelle, Frankrijk, is één van de grootste ter wereld.

Dufour heeft op dit moment een breed portfolio aan zeiljachten die zowel ruim als ook zeewaardig zijn. Met haar moderne look, royale ruimtes voor gezamenlijk en privé gebruik en de nieuwste uitrusting en gadgets aan boord biedt de lijn jou de ultieme combinatie van design, innovatie en prestatie. De befaamde Italiaanse scheepsarchitect Umberto Felci werkt nauw samen met de constructeurs van Dufour Yachts om rompen van de allerhoogste kwaliteit te verkrijgen. Alle modellen van Dufour Yachts worden voor 100% in Frankrijk gebouwd. Rond de 400 zeilboten worden ieder jaar op het hoofdkwartier in La Rochelle bedacht, ontworpen en geproduceerd.

Onze toewijding aan duurzaam reizen 

We zijn er trots op met Dufour een partner te hebben die past bij de richtlijnen en doelstellingen van onze Our OCEAN Promise:
  • Dufour zet zich in voor de bescherming van de oceanen en zeedieren
  • Dufour wil zijn productieproces en keuze voor materialen veranderen
  • Een belangrijk doel van Dufour is het invoeren van innovaties, bijvoorbeeld op het vlak van duurzame energie en het opslaan van stroom

 Bekijk meer