Sunsail Lagoon 424 - Credit Jeff Monuszko

Sunsail Lagoon 424 - 4 cabines

13 m
Totale lengte
4
Cabines
8+2
Aantal slaapplaatsen
4
Aantal toiletten
AC
Aan boord

Een nieuwe benchmark voor hoge prestaties op het water. De Sunsail 424 beschikt over golvende lijnen, een dek zonder hoogteverschillen en ruime cabines. Het jacht is uitgerust met een generator, airconditioning en een watermaker.

Aan boord van de Sunsail 424 wordt de ruimte bijzonder slim benut, onder meer door zijn luchtige kajuit en moderne kombuis. Door grote schuifdeuren en brede ramen valt veel daglicht naar binnen, waardoor de binnenruimte open en licht aanvoelt.

De Sunsail 424 beschikt over een royale lay-out, een convertible kajuit en een moderne kombuis. De zonnekap met schuifpaneel biedt uitstekend zicht op de zeilen. De barbecue, generator en de watermaker aan boord maken van het leven op het water waar genieten.

Aanvullende informatie

Convertible kajuit: Dit jacht heeft een convertible kajuit dat is opgenomen als tweepersoons slaapplaats in de totale capaciteit van het jacht.

Voorpieken: Ja

Airconditioning: Dit jacht heeft airco aangedreven door een generator.

Schipper/kok: Een ingehuurde schipper kan de voorpiek gebruiken op alle bestemmingen, behalve op de Bahama's, waar hij een normale cabine nodig heeft. Als uw jacht geen voorpiek heeft, heeft de schipper een normale cabine nodig.

Sunsail Lagoon 424 - 4 cabines – specificatie

Aantal slaapplaatsenMax. aantal slaapplaatsenAantal toilettenCabinesAantal douchesLengte
81044413 m

Leeftijd van je jacht

Premier plus is de garantie op een boot die minder dan 12 maanden op het water geweest.

Een boot binnen de klasse premier heeft een staat van dienst van maximaal 3 jaar.

Een boot binnen de klasse classic is doorgaans niet ouder dan 8 jaar.

Gebouwd door Lagoon

De wereldleider in zeilcatamarans, Lagoon bouwen al sinds 1984 luxe boten. Sindsdien blijven ze steeds aan de verwachtingen van hun klanten voldoen bij het produceren van hun reeks boten van meer dan 38 voet. Elk van hun prachtige catamarans biedt onvergelijkbaar comfort, ruimte, ergonomie, veiligheid en eenvoud.