Sunsail 505 Catamaran Lagooon

Sunsail Lagoon 505 - 5 cabines

15 m
Totale lengte
5
Cabines
5
Aantal slaapplaatsen
5
Aantal toiletten
AC
Aan boord

De Sunsail Lagoon 505 zet een nieuwe standaard voor comfort en prestaties op open water. Met haar strakke lijnen, modern touwwerk en rompontwerp biedt de Sunsail Lagoon 505 ongekende zeilprestaties zonder dat daarbij comfort, uitzicht en elegantie uit het oog wordt verloren .

De zeilboot biedt een unieke lay-out met maar liefst 5 cabines met elk een eigen badruimte. Hiermee herbergt de boot met gemak 10 bemanningsleden. De ruime en moderne kajuit beschikt over de kenmerkende glazen schuifdeur naar de voorsteven, en grote cabines met extra groot patrijspoort en eigen badruimte. Comfort voert de boventoon, met talloze plekken voor ontspanning en gezelligheid, inclusief een ruime stuurhut met voldoende zitplek met kussens, een bar, een verhoogde brug die aan twee zijden kan worden betreden en een ergonomische stuurzit. Op de voorsteven is het tevens goed toeven, met een trampoline en een loungeruimte met kussens.

Deze goed uitgeruste zeilcatamaran is voorzien van allerlei technische snufjes, waaronder een automatische fok, drie elektrische lieren, 2 vriesvakken met elk 110 liter inhoud, elektrische takel voor de bijboot, zonnepanelen en onderwaterverlichting.

De Sunsail Lagoon 505 is vanaf herfst 2020 voor verhuur beschikbaar op de Britse Maagdeneilanden.

Aanvullende informatie

Convertible kajuit: Nee

Voorpieken: Ja

Airconditioning: Dit jacht heeft airco aangedreven door een generator.

Schipper/kok: Een ingehuurde schipper kan de voorpiek gebruiken op alle bestemmingen, behalve op de Bahama's, waar hij een normale cabine nodig heeft. Als uw jacht geen voorpiek heeft, heeft de schipper een normale cabine nodig.

Sunsail Lagoon 505 - 5 cabines – specificatie

Sunsail 505 Catamaran Lagoon layout
Aantal slaapplaatsenMax. aantal slaapplaatsenAantal toilettenCabinesAantal douchesLengte
5555615 m

Leeftijd van je jacht

Premier plus is de garantie op een boot die minder dan 12 maanden op het water geweest.

Een boot binnen de klasse premier heeft een staat van dienst van maximaal 3 jaar.

Een boot binnen de klasse classic is doorgaans niet ouder dan 8 jaar.

Gebouwd door Lagoon

De wereldleider in zeilcatamarans, Lagoon bouwen al sinds 1984 luxe boten. Sindsdien blijven ze steeds aan de verwachtingen van hun klanten voldoen bij het produceren van hun reeks boten van meer dan 38 voet. Elk van hun prachtige catamarans biedt onvergelijkbaar comfort, ruimte, ergonomie, veiligheid en eenvoud.

Zeil een Sunsail Lagoon 505 - 5 Cabin op deze bestemmingen

Zeilvakantie op de Cariben