Sunsail 505 Catamaran Lagooon

Sunsail Lagoon 505 - 5 cabines

15 m
Totale lengte
5
Cabines
5
Aantal slaapplaatsen
5
Aantal toiletten
AC
Aan boord

De Sunsail Lagoon 505 zet een nieuwe standaard voor comfort en prestaties op open water. Met haar strakke lijnen, modern touwwerk en rompontwerp biedt de Sunsail Lagoon 505 ongekende zeilprestaties zonder dat daarbij comfort, uitzicht en elegantie uit het oog wordt verloren .

De zeilboot biedt een unieke lay-out met maar liefst 5 cabines met elk een eigen badruimte. Hiermee herbergt de boot met gemak 10 bemanningsleden. De ruime en moderne kajuit beschikt over de kenmerkende glazen schuifdeur naar de voorsteven, en grote cabines met extra groot patrijspoort en eigen badruimte. Comfort voert de boventoon, met talloze plekken voor ontspanning en gezelligheid, inclusief een ruime stuurhut met voldoende zitplek met kussens, een bar, een verhoogde brug die aan twee zijden kan worden betreden en een ergonomische stuurzit. Op de voorsteven is het tevens goed toeven, met een trampoline en een loungeruimte met kussens.

Deze goed uitgeruste zeilcatamaran is voorzien van allerlei technische snufjes, waaronder een automatische fok, drie elektrische lieren, 2 vriesvakken met elk 110 liter inhoud, elektrische takel voor de bijboot, zonnepanelen en onderwaterverlichting.

De Sunsail Lagoon 505 is vanaf herfst 2020 voor verhuur beschikbaar op de Britse Maagdeneilanden.

Aanvullende informatie

Convertible kajuit: Nee

Voorpieken: Ja

Airconditioning: Dit jacht heeft airco aangedreven door een generator.

Schipper/kok: Een schipper of kok heeft een eigen cabine nodig.

Sunsail Lagoon 505 - 5 cabines – specificatie

Sunsail 505 Catamaran Lagoon layout
Aantal slaapplaatsenMax. aantal slaapplaatsenAantal toilettenCabinesAantal douchesLengte
5555615 m

Leeftijd van je jacht

Een Premier Plus-jacht is minder dan 12 maanden op het water geweest. Deze gloednieuwe schepen bieden optimaal comfort en presteren optimaal.

Met een staat van dienst van max. drie jaar is een Premier-jacht zeer comfortabel en biedt uitstekende prestaties. Voorzien van de nieuwste uitrusting.

Een Classic-jacht is doorgaans niet ouder dan acht jaar, zorgvuldig onderhouden en goed uitgerust. Waar voor je geld en een uitmuntende zeilervaring.

Gebouwd door Lagoon

De wereldleider in zeilcatamarans, Lagoon bouwen al sinds 1984 luxe boten. Sindsdien blijven ze steeds aan de verwachtingen van hun klanten voldoen bij het produceren van hun reeks boten van meer dan 38 voet. Elk van hun prachtige catamarans biedt onvergelijkbaar comfort, ruimte, ergonomie, veiligheid en eenvoud.

Zeil een Sunsail Lagoon 505 - 5 Cabin op deze bestemmingen

Zeilvakantie op de Cariben

Maagdeneilanden

Choose Sunsail

20+
Stunning Sailing Destinations 
14
Flotilla routes
48
Types of yachts
44 yrs
Creating holidays
4 hr
Service guarantee
Consumer protection