Sunsail 484 – 4 hutten

15 m
Totale lengte
4
Cabines
8+4
Aantal slaapplaatsen
4
Aantal toiletten
AC
Aan boord

Overzicht

De Sunsail 484 catamaran levert uitstekende prestaties en heeft zowel boven- als benedendeks voldoende ruimte. Dit is het perfecte jacht om met een grote groep vrienden of familie te zeilen. Aan boord zijn er moderne faciliteiten; de grote voorwaartse stuurhut met toegang tot de ruime salon en het vernieuwende interieur vergroten de leefruimte en geven extra comfort.

De salon beschikt over een volledig entertainment uitrusting en een grote zitbank met eettafel, omgeven door ramen met een 360-graden uitzicht over de prachtige omgeving. De hutten zijn luxueus, licht en fris, ieder voorzien van een tweepersoonsbed, veel ruimte en een en suite badkamer met douche. De moderne kombuis is uitgerust met alles wat je nodig hebt om heerlijk te koken en aan tafel te dineren terwijl je geniet van het ultieme uitzicht over de zee.

De twee brede platforms achter zorgen voor een gemakkelijke toegang naar en van het jacht, en ook om in het water te gaan voor zwemmen en watersporten. Het ruime dek en grote salon zorgen ervoor dat met gemak tot 10 personen samen kunnen drinken, eten en zeilen.

Aanvullende informatie

Ombouwbare salon: Dit jacht heeft een ombouwbare salon die als dubbele slaapplaats is opgenomen in de maximale capaciteit.

Op onze Vancouver basis is deze ombouwbare salon optie niet beschikbaar.

Voorpieken: Dit jacht heeft twee voorpieken. De voorpiek aan bakboordzijde is bereikbaar via de aangrenzende voorste hut en via een luik op het dek. Deze voorpiek is groot genoeg om te dienen als slaapplaats voor één volwassene en kan afgesloten worden van de voorste hut. De voorpiek aan stuurboordzijde is alleen toegankelijk via een luik op het dek en is voorzien van een bordtoilet, wastafel en opklapbare bed. Beide voorpieken zijn voorzien van een ventilator en hebben geen airco. De voorpieken zijn inbegrepen in de maximale capaciteit van dit jacht, elk als een slaapplaats voor één persoon.

Airconditioning: Dit jacht heeft met stroomgenerator aangedreven airco.

Schipper/Kok: Een ingehuurde schipper kan de voorpiek gebruiken op alle bestemmingen, behalve op de Bahama's, waar hij een binnenhut nodig heeft. Als uw jacht geen voorpiek heeft, hebben schippers een binnenhut nodig.

Australië: Om de 484-catamaran in de Whitsundays te charteren is het verplicht om een RYA Day Skipper-kwalificatie of gelikwaardig te hebben. 

In Griekenland en op de Seychellen mogen zich aan boord van dit jacht niet meer dan 10 passagiers bevinden.

Sunsail 484 – 4 hutten – specificatie

Sunsail 484 - 4 cabin
Aantal slaapplaatsenMax. aantal slaapplaatsenAantal toilettenCabinesAantal douchesLengte
81244415 m

Leeftijd van je jacht

Premier plus is de garantie op een boot die minder dan 12 maanden op het water geweest.

Een boot binnen de klasse premier heeft een staat van dienst van maximaal 3 jaar.

Een boot binnen de klasse classic is doorgaans niet ouder dan 8 jaar.

Exclusief vervaardigd door Roberston and Caine

Robertson and Caine begonnen in 1991 met het bouwen van catamarans in Zuid-Afrika. Met ruim 30 jaar scheepsbouwervaring hebben Robertson and Caine meer dan 1000 jachten te water gelaten en zijn ze een van de voornaamste catamaranbouwers ter wereld. Hun innovatieve ontwerpen omvatten een serie catamarans van 39 tot 58 voet, geschikt om ’s werelds meest exotische vaargebieden te bezeilen, evenals de bekroonde Leopard Catamaran-reeks.

Bekijk meer >