Sunsail 483 – 3 hutten

15 m
Totale lengte
3
Aantal hutten
6+2
Aantal slaapplaatsen
3
Aantal toiletten
AC
Aan boord
Overzicht

Een drie-hutten-versie van de populaire Sunsail 484, de Sunsail 483 catamaran behoudt alle kenmerken van prestatie, ruimte en comfort van haar zusterschip en schept nog meer ruimte om te zwerven.

Ideaal voor groepen van maximaal acht vrienden en familie, de open leefruimte van de Sunsail 483 omvat een grote sofa, ruime kombuis en 360°-panorama’s vanuit de salonramen. De moderne, open kombuis is volledig uitgerust met alle gemakken terwijl de tafel van de salon omgebouwd kan worden tot twee extra slaapplaatsen.

De drie tweepersoonshutten zijn hoog en licht, met veel opslagruimte. Beide hutten aan de bakboordzijde hebben en suite natte ruimten; de hoofdhut is nog ruimer doordat het alle ruimte van de stuurboord romp omvat, met een tweepersoonsbed, nog meer opslagruimte, en bankstel en royale natte ruimte.

Extra informatie

Ombouwbare salon: dit jacht heeft een ombouwbare salon, inbegrepen in de maximum capaciteit als een dubbele slaapplaatas.

Voorpieken: dit jacht heet twee voorpieken. De bakboord voorpiek is alleen toegankelijk via de bakboord voorhut en door een luik op het dek. Het is groot genoeg voor één volwassene en kan afgesloten worden van de bakboord voorhut om privacy te geven. De stuurboord voorpiek is alleen toegankelijk via een luik op de dek en is uitgerust met een bordtoilet, wastafel en uitvouwbare bed. Beide voorpieken zijn voorzien van een ventilator, maar geen airconditioning De voorpieken zijn inbegrepen in de maximale capaciteit van dit jacht, elk als een slaapplaats voor één persoon.

Schipper/kok: Een gehuurde schipper/kok zal een eigen hut krijgen tenzij alle hutten bezet zijn door chartergasten; in dat geval kunnen de beide voorpieken gebruikt worden als slaapplaats. Een gehuurde kok dient een eigen hut te hebben.

Sunsail 483 – 3 hutten – specificatie

Aantal slaapplaatsenMax. aantal slaapplaatsenAantal toilettenAantal huttenAantal douchesLengte
6833415 m

Leeftijd van je jacht

Premier Plus-jachten zijn minder dan 12 maanden op het water geweest. Deze gloednieuwe jachten bieden optimaal comfort en presteren uitstekend. Het zijn op het gebied van technologie, apparatuur en voorzieningen hoogwaardige jachten.

Met een staat van dienst van maximaal drie jaar, onze Premier-jachten zijn zeer comfortabel en bieden uitstekende prestaties, ondersteund door de nieuwste technologie en uitrusting.

Onze Classic-jachten zijn doorgaans niet ouder dan acht jaar, ze zijn zorgvuldig onderhouden en goed uitgerust om te garanderen dat je waar voor je geld krijgt en een uitmuntende zeilervaring hebt.

Exclusief vervaardigd door Roberston and Caine

Robertson and Caine begonnen in 1991 met het bouwen van catamarans in Zuid-Afrika. Met ruim 30 jaar scheepsbouwervaring hebben Robertson and Caine meer dan 1000 jachten te water gelaten en zijn ze een van de voornaamste catamaranbouwers ter wereld. Hun innovatieve ontwerpen omvatten een serie catamarans van 39 tot 58 voet, geschikt om ’s werelds meest exotische vaargebieden te bezeilen, evenals de bekroonde Leopard Catamaran-reeks.

Bekijk moor >

Zeil een Sunsail 483 - 3 cabin op deze bestemmingen

Stille Oceaan jachtcharter

Australië

Choose Sunsail

25
Destinations worldwide
14
Flotilla routes
48
Types of yachts
40 yrs
Creating holidays
4 hr
Service guarantee
ABTA – The Travel Association
Consumer protection