Sunsail 454L catamaran under sail

Sunsail 454L - 4 hutten

14 m
Totale lengte
4
Cabines
8+3
Aantal slaapplaatsen
5
Aantal toiletten
AC
Aan boord

Overzicht

De Sunsail 454L is het vlaggenschip van de jachtbouwers Robertson and Caine. Het jacht combineert modern zeilen met ongekende snelheid, stabiliteit en ruimte aan boord. De nieuwe features zijn onder meer blauwe onderwaterverlichting en een watermaker. Bovendien bevindt zich op het bovendek een lounge, waar je heerlijk ontspant en van het uitzicht geniet.

De 454L kent een uiterst slimme indeling. De naar voren uitgerichte stuurhut is te betreden vanaf de kajuit en biedt alle plek voor ontspanning en gezelligheid. Bovendien is de binnenruimte hierdoor gemakkelijk te ventileren. De knikspantromp biedt betere prestaties, met hogere snelheden. Het jacht biedt nog meer plek dan de Sunsail 444, met ruime cabines en enorme ramen.

Het interieurdesign is elegant en praktisch, en zowel de kajuit als kombuis zijn ingericht op comfort. Het panoramadak laat veel licht door, en samen met de ramen rondom heeft de binnenruimte een zeer open karakter. Na zonsondergang gaat de blauwe onderwaterverlichting aan, voor een stijvolle uitstraling.

De 454 beschikt over zonnepanelen die de accu van extra energie voorzien. De elektronische navigatie is standaard in de inventaris inbegrepen, incusief extra features zoals airco en een watermaker. 


Aanvullende informatie

Convertible kajuit: Dit jacht beschikt over een convertible kajuit die als slaapplaats voor twee personen is opgenomen in de maximale capaciteit van het jacht.

Vooronder: Dit jacht heeft twee vooronders. Het vooronder op de boeg is alleen toegankelijk via een luik op het dek. De ruimte is groot genoeg voor één volwassene, met matras, airco, elektriciteit, 2 USB-aansluitingen en een brandblusser. Het vooronder aan de stuurboordzijde is tevens toegankelijk via een luik op het dek en is voorzien van waterbekken, badruimte, douche en een automatische pomp. Het vooronder aan de boeg is opgenomen als slaapplaats voor één persoon in de maximale capaciteit van het jacht. 

Airconditioning: Dit jacht heeft airco aangedreven via een generator

Schipper/kokEen ingehuurde schipper kan de voorpiek gebruiken op alle bestemmingen, behalve op de Bahama's, waar hij een binnenhut nodig heeft. Als uw jacht geen voorpiek heeft, hebben schippers een binnenhut nodig.

In Griekenland en op de Seychellen mogen zich aan boord van dit jacht niet meer dan 10 passagiers bevinden.

Let op: in Australië dient het vooronder enkel als opslagruimte.

Sunsail 454L - 4 hutten – specificatie

Sunsail 454W layout plan
Aantal slaapplaatsenMax. aantal slaapplaatsenAantal toilettenCabinesAantal douchesLengte
81154614 m

Leeftijd van je jacht

Premier plus is de garantie op een boot die minder dan 12 maanden op het water geweest.

Een boot binnen de klasse premier heeft een staat van dienst van maximaal 3 jaar.

Een boot binnen de klasse classic is doorgaans niet ouder dan 8 jaar.

Exclusief vervaardigd door Roberston and Caine

Robertson and Caine begonnen in 1991 met het bouwen van catamarans in Zuid-Afrika. Met ruim 30 jaar scheepsbouwervaring hebben Robertson and Caine meer dan 1000 jachten te water gelaten en zijn ze een van de voornaamste catamaranbouwers ter wereld. Hun innovatieve ontwerpen omvatten een serie catamarans van 39 tot 58 voet, geschikt om ’s werelds meest exotische vaargebieden te bezeilen, evenals de bekroonde Leopard Catamaran-reeks.

Bekijk meer >

Zeil een Sunsail 454L- 4 cabin op deze bestemmingen