Sunsail 454 – 4 hutten

14 m
Totale lengte
4
Cabines
8+3
Aantal slaapplaatsen
5
Aantal toiletten
AC
Aan boord

Dankzij de hoge eisen en een innovatieve benadering van ontwerpers Robertson and Caine is de 454 catamaran het vlaggenschip van Sunsail, die elke andere jacht overtreft. Het jacht combineert het moeiteloze plezier van zeilen op een moderne catamaran met ongeëvenaarde snelheid, stabiliteit en ruimte.

Net zoals de Sunsail 444 heeft de 454 een op maat gemaakte indeling die gekenmerkt is door een voorwaartse stuurhut die bereikbaar is vanuit de salon, waardoor er nog meer ruimte is voor gezelligheid en ontspanning. Het trapvormige ontwerp van de romp verbetert de prestaties en zorgt voor een snelle, efficiënte boot, met nog meer ruimte dan de Sunsail 444. Alle hutten zijn groot en ruim, en hebben een eigen badkamer met douche en bordtoilet.

Elegant en praktisch maakt het nieuwe, omgekeerde interieur van de Sunsail 454 optimaal gebruik van de beschikbare ruimte, om zowel een gezellige sfeer te creëren als een enorme binnenruimte voor een jacht van haar grootte. De grote salon en moderne kombuis bieden samen nog meer comfort. Het dakraam en de grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en een verbluffend panoramisch uitzicht. Alle standaard elektronische navigatiesystemen aan boord zorgen, samen met tal van extra functies, waaronder airconditioning, voor optimaal zeilcomfort. Net als anderen jachten beschikt de Sunsail 454 over zonnepanelen voor extra levensduur van de batterij.

Aanvullende informatie

Ombouwbare salon: Dit jacht heeft een ombouwbare salon dat als dubbele slaapplaats is opgenomen in de maximale capaciteit.

Voorpieken: Dit jacht heeft twee voorpieken. De voorpiek aan bakboordzijde is alleen toegankelijk via een luik op het dek. Het is groot genoeg om dienst te doen als slaapplaats voor één volwassene en beschikt over een matras, airco, stroom, twee USB-poorten en een brandblusser. De voorpiek aan stuurboordzijde is eveneens alleen toegankelijk via een luik op het dek en is uitgerust met wastafel, toilet en douche. De voorpiek aan bakboordzijde wordt in de maximale capaciteit beschouwd als slaapplaats voor één persoon.   

Airconditioning: Dit jacht beschikt over met stroomgenerator aangedreven airco.

Schipper/Kok: Een ingehuurde schipper verblijft in een eigen hut, tenzij deze allemaal door chartergasten bezet zijn. In dat geval gebruikt de skipper beide voorpieken. Informeer bij jouw Vakantieplanner of dit arrangement toepasselijk is voor je bestemming. Een ingehuurde kok heeft eveneens een eigen hut nodig.

Meezeilen: De Sunsail 454 is beschikbaar voor charter per hut op de Lefkas-flottielje, vertrekt vanuit Lefkas in Griekenland op 14 oktober 2018. Klik Meezeilen of bel een Vakantieplanner op +31 (0)10 411 54 54 voor meer informatie.

Australië: Het stuurboord voorpiek dient alleen als opslagruimte. Er zijn geen sanitaire voorzieningen in deze voorpiek.

In Griekenland en op de Seychellen mogen zich aan boord van dit jacht niet meer dan 10 passagiers bevinden.

Sunsail 454 – 4 hutten – specificatie

sunsail_454
Aantal slaapplaatsenMax. aantal slaapplaatsenAantal toilettenCabinesAantal douchesLengte
81154614 m

More options available through our sister company, The Moorings

 

Leeftijd van je jacht

Premier plus is de garantie op een boot die minder dan 12 maanden op het water geweest.

Een boot binnen de klasse premier heeft een staat van dienst van maximaal 3 jaar.

Een boot binnen de klasse classic is doorgaans niet ouder dan 8 jaar.

Exclusief vervaardigd door Roberston and Caine

Robertson and Caine begonnen in 1991 met het bouwen van catamarans in Zuid-Afrika. Met ruim 30 jaar scheepsbouwervaring hebben Robertson and Caine meer dan 1000 jachten te water gelaten en zijn ze een van de voornaamste catamaranbouwers ter wereld. Hun innovatieve ontwerpen omvatten een serie catamarans van 39 tot 58 voet, geschikt om ’s werelds meest exotische vaargebieden te bezeilen, evenals de bekroonde Leopard Catamaran-reeks.

Bekijk meer >

Zeil een Sunsail 454 - 4 cabin op deze bestemmingen