sunsail_lagoon_450f

Sunsail Lagoon 450F - 4 cabines

14 m
Totale lengte
4
Cabines
8+3
Aantal slaapplaatsen
4
Aantal toiletten
AC
Aan boord

Met de nodige trots voegt Sunsail de Sunsail Lagoon 450F toe aan onze wereldklasse vloot van zeilcatamarans. Deze zeilboot heeft de ideale grootte met veel ruimte, zowel in het interieur als aan de buitenkant. Ze biedt een comfortabele vakantie-ervaring en is nog steeds klein en wendbaar genoeg voor eenvoudige besturing. Ze huisvest moeiteloos vier stellen of een familie en biedt alle stijl en voorzieningen van een 50 voet of grotere catamaran.

Deze 4-cabinelay-out biedt veel ruimte en privacy benedendeks. De moderne styling en comfortabele leefruimte maken je verblijf aan boord tot een ware luxe vakantie. De salon en kombuis hebben grote ramen waardoor de boot licht en luchtig aanvoelt. Bovendien geniet je daardoor optimaal van je omgeving, waar aan boord je je ook bevindt.

Aan de buitenkant van de Sunsail Lagoon 450F is geen tekort aan loungeruimtes. De achterste cockpit is perfect om buiten te dineren en te ontspannen terwijl je voor anker ligt, en op de gezellige flybridge kan degene die aan het stuur zit nog steeds deel uitmaken van het gesprek. Laten we ook de voorste cockpit en trampoline niet vergeten, ideaal om de golven voorbij te zien gaan en echt te genieten van een rustige zeiltocht.

Informatie

Convertible kajuit: Dit jacht heeft een convertible kajuit, dat als slaapplek voor twee personen is opgenomen in de maximale capaciteit van de boot

Voorpieken: Dit jacht heeft twee voorpieken die toegankelijk zijn via de voorkajuiten. De voorpieken zijn niet afgesloten van de voorkajuiten, zijn zeer klein en alleen geschikt voor een klein kind of als extra opslagruimte. We raden het af om de voorpieken als slaapplaats te gebruiken en ze zijn dan ook niet opgenomen in de maximale capaciteit van het jacht.

Schipper/kok: Een ingehuurde schipper kan de voorpiek gebruiken op alle bestemmingen, behalve op de Bahama's, waar hij een binnenhut nodig heeft. Als uw jacht geen voorpiek heeft, hebben schippers een binnenhut nodig.

AirconditioningDit jacht heeft met stroomgenerator aangedreven airco.

Sunsail Lagoon 450F - 4 cabines – specificatie

450F layout
Aantal slaapplaatsenMax. aantal slaapplaatsenAantal toilettenCabinesAantal douchesLengte
81144414 m

Leeftijd van je jacht

Premier plus is de garantie op een boot die minder dan 12 maanden op het water geweest.

Een boot binnen de klasse premier heeft een staat van dienst van maximaal 3 jaar.

Een boot binnen de klasse classic is doorgaans niet ouder dan 8 jaar.

Gebouwd door Lagoon

De wereldleider in zeilcatamarans, Lagoon bouwen al sinds 1984 luxe boten. Sindsdien blijven ze steeds aan de verwachtingen van hun klanten voldoen bij het produceren van hun reeks boten van meer dan 38 voet. Elk van hun prachtige catamarans biedt onvergelijkbaar comfort, ruimte, ergonomie, veiligheid en eenvoud.

Zeil een Sunsail Lagoon 450F - 4 cabin op deze bestemmingen

Zeilvakantie in Italië