Sunsail 444 – 4 hutten

13 m
Totale lengte
4
Cabines
8+2
Aantal slaapplaatsen
4
Aantal toiletten
AC
Aan boord

De ruime Sunsail 444 is een populaire keuze voor gezinnen of vrienden die samen op reis gaan.

Deze catamaran biedt een combinatie van comfort, ruimte en uitstekende zeilprestaties waar andere catamarans moeilijk aan kunnen tippen.

Het meest in het oog springende kenmerk van de 444 is de overdekte stuurhut aan de voorkant, die bereikbaar is vanuit de salon. Hierdoor wordt het leefgedeelte aan boord nog verder vergroot terwijl de oceaanbries het interieur verkoelt.

Aanvullende informatie

Ombouwbare salon: Dit jacht heeft een ombouwbare salon, die als dubbele slaapplaats is opgenomen in de maximale capaciteit.

Voorpieken: Dit jacht heeft twee voorpieken die toegankelijk zijn via de voorkajuiten. De voorpieken zijn niet afgesloten van de voorkajuiten, zijn zeer klein en alleen geschikt voor een klein kind of als extra opslagruimte. We raden het af om de voorpieken als slaapplaats te gebruiken en ze zijn dan ook niet opgenomen in de maximale capaciteit van het jacht.

Airconditioning: Dit jacht heeft met stroomgenerator aangedreven airco.

Schipper/Kok: Een ingehuurde schipper of kok heeft een eigen hut nodig.

Op onze bases in Italië kan dit model jacht andere specificaties hebben. Bel een van onze Vakantieplanners voor meer informatie.

   

Sunsail 444 – 4 hutten – specificatie

Aantal slaapplaatsenMax. aantal slaapplaatsenAantal toilettenCabinesAantal douchesLengte
81044413 m

Leeftijd van je jacht

Een Premier Plus-jacht is minder dan 12 maanden op het water geweest. Deze gloednieuwe schepen bieden optimaal comfort en presteren optimaal.

Met een staat van dienst van max. drie jaar is een Premier-jacht zeer comfortabel en biedt uitstekende prestaties. Voorzien van de nieuwste uitrusting.

Een Classic-jacht is doorgaans niet ouder dan acht jaar, zorgvuldig onderhouden en goed uitgerust. Waar voor je geld en een uitmuntende zeilervaring.

Exclusief vervaardigd door Roberston and Caine

Robertson and Caine begonnen in 1991 met het bouwen van catamarans in Zuid-Afrika. Met ruim 30 jaar scheepsbouwervaring hebben Robertson and Caine meer dan 1000 jachten te water gelaten en zijn ze een van de voornaamste catamaranbouwers ter wereld. Hun innovatieve ontwerpen omvatten een serie catamarans van 39 tot 58 voet, geschikt om ’s werelds meest exotische vaargebieden te bezeilen, evenals de bekroonde Leopard Catamaran-reeks.

Bekijk meer >

Zeil een Sunsail 444 - 4 cabin op deze bestemmingen

Thailand jachtcharter

Phuket

Stille Oceaan jachtcharter

Tonga Australië Raiatea

Kroatië jachtcharter

Dubrovnik Split

Griekenland jachtcharter

Athene Lefkas Corfu

Indische Oceaan jachtcharter

Seychellen jachtcharter

Italië jachtcharter

Portorosa

Spanje

Mallorca

Kies Sunsail

20+
Prachtige bestemmingen
14
Flottielje-
routes
48
Jacht-
modellen
44
Jaar ervaring
4-
Uursgarantie