Sunsail 444 – 4 hutten

13 m
Totale lengte
4
Cabines
8+2
Aantal slaapplaatsen
4
Aantal toiletten
AC
Aan boord

De ruime Sunsail 444 is een populaire keuze voor gezinnen of vrienden die samen op reis gaan.

Deze catamaran biedt een combinatie van comfort, ruimte en uitstekende zeilprestaties waar andere catamarans moeilijk aan kunnen tippen.

Het meest in het oog springende kenmerk van de 444 is de overdekte stuurhut aan de voorkant, die bereikbaar is vanuit de salon. Hierdoor wordt het leefgedeelte aan boord nog verder vergroot terwijl de oceaanbries het interieur verkoelt.

Aanvullende informatie

Ombouwbare salon: Dit jacht heeft een ombouwbare salon, die als dubbele slaapplaats is opgenomen in de maximale capaciteit.

Voorpieken: Dit jacht heeft twee voorpieken die toegankelijk zijn via de voorkajuiten. De voorpieken zijn niet afgesloten van de voorkajuiten, zijn zeer klein en alleen geschikt voor een klein kind of als extra opslagruimte. We raden het af om de voorpieken als slaapplaats te gebruiken en ze zijn dan ook niet opgenomen in de maximale capaciteit van het jacht.

Airconditioning: Dit jacht heeft met stroomgenerator aangedreven airco.

Schipper/Kok: Een ingehuurde schipper kan de voorpiek gebruiken op alle bestemmingen, behalve op de Bahama's, waar hij een normale cabine nodig heeft. Als uw jacht geen voorpiek heeft, heeft de schipper een normale cabine nodig.

Op onze bases in Italië kan dit model jacht andere specificaties hebben.

In Griekenland en op de Seychellen mogen zich aan boord van dit jacht niet meer dan 10 passagiers bevinden.

   

Sunsail 444 – 4 hutten – specificatie

Aantal slaapplaatsenMax. aantal slaapplaatsenAantal toilettenCabinesAantal douchesLengte
81044413 m

Leeftijd van je jacht

Premier plus is de garantie op een boot die minder dan 12 maanden op het water geweest.

Een boot binnen de klasse premier heeft een staat van dienst van maximaal 3 jaar.

Een boot binnen de klasse classic is doorgaans niet ouder dan 8 jaar.

Exclusief vervaardigd door Roberston and Caine

Robertson and Caine begonnen in 1991 met het bouwen van catamarans in Zuid-Afrika. Met ruim 30 jaar scheepsbouwervaring hebben Robertson and Caine meer dan 1000 jachten te water gelaten en zijn ze een van de voornaamste catamaranbouwers ter wereld. Hun innovatieve ontwerpen omvatten een serie catamarans van 39 tot 58 voet, geschikt om ’s werelds meest exotische vaargebieden te bezeilen, evenals de bekroonde Leopard Catamaran-reeks.

Bekijk meer >