Sunsail 443 – 3 hutten

13 m
Totale lengte
3
Cabines
6+2
Aantal slaapplaatsen
3
Aantal toiletten

Aanvullende informatie

Ombouwbare salon: Dit jacht heeft een ombouwbare salon dat als dubbele slaapplaats is opgenomen in de maximale capaciteit.

Voorpieken: Dit jacht heeft een voorpiek die via de voorste hut aan bakboordzijde toegankelijk is. Deze ruimte is niet afgesloten van de hut, is zeer klein en alleen geschikt voor een klein kind of als extra opslagruimte. We raden het af om deze ruimte als slaapplaats te gebruiken; de voorpiek is dan ook niet opgenomen in de maximale capaciteit.

Airconditioning: Dit jacht heeft airco via walstroom.

Schipper/Kok: Een ingehuurde schipper of kok heeft een eigen hut nodig.

 

Sunsail 443 – 3 hutten – specificatie

Aantal slaapplaatsenMax. aantal slaapplaatsenAantal toilettenCabinesAantal douchesLengte
6833313 m

Leeftijd van je jacht

Een Premier Plus-jacht is minder dan 12 maanden op het water geweest. Deze gloednieuwe schepen bieden optimaal comfort en presteren optimaal.

Met een staat van dienst van max. drie jaar is een Premier-jacht zeer comfortabel en biedt uitstekende prestaties. Voorzien van de nieuwste uitrusting.

Een Classic-jacht is doorgaans niet ouder dan acht jaar, zorgvuldig onderhouden en goed uitgerust. Waar voor je geld en een uitmuntende zeilervaring.

Exclusief vervaardigd door Roberston and Caine

Robertson and Caine begonnen in 1991 met het bouwen van catamarans in Zuid-Afrika. Met ruim 30 jaar scheepsbouwervaring hebben Robertson and Caine meer dan 1000 jachten te water gelaten en zijn ze een van de voornaamste catamaranbouwers ter wereld. Hun innovatieve ontwerpen omvatten een serie catamarans van 39 tot 58 voet, geschikt om ’s werelds meest exotische vaargebieden te bezeilen, evenals de bekroonde Leopard Catamaran-reeks.

Bekijk meer >

Choose Sunsail

20+
Stunning Sailing Destinations 
14
Flotilla routes
48
Types of yachts
44 yrs
Creating holidays
4 hr
Service guarantee
Consumer protection