Sunsail 443 – 3 hutten

13 m
Totale lengte
3
Aantal hutten
6+2
Aantal slaapplaatsen
3
Aantal toiletten

Aanvullende informatie

Ombouwbare salon: Dit jacht heeft een ombouwbare salon dat als dubbele slaapplaats is opgenomen in de maximale capaciteit.

Voorpieken: Dit jacht heeft een voorpiek die via de voorste hut aan bakboordzijde toegankelijk is. Deze ruimte is niet afgesloten van de hut, is zeer klein en alleen geschikt voor een klein kind of als extra opslagruimte. We raden het af om deze ruimte als slaapplaats te gebruiken; de voorpiek is dan ook niet opgenomen in de maximale capaciteit.

Airconditioning: Dit jacht heeft airco via walstroom.

Schipper/Kok: Een ingehuurde schipper of kok heeft een eigen hut nodig.

 

Sunsail 443 – 3 hutten – specificatie

Aantal slaapplaatsenMax. aantal slaapplaatsenAantal toilettenAantal huttenAantal douchesLengte
6833313 m

Leeftijd van je jacht

Premier Plus-jachten zijn minder dan 12 maanden op het water geweest. Deze gloednieuwe jachten bieden optimaal comfort en presteren uitstekend. Het zijn op het gebied van technologie, apparatuur en voorzieningen hoogwaardige jachten.

Met een staat van dienst van maximaal drie jaar, onze Premier-jachten zijn zeer comfortabel en bieden uitstekende prestaties, ondersteund door de nieuwste technologie en uitrusting.

Onze Classic-jachten zijn doorgaans niet ouder dan acht jaar, ze zijn zorgvuldig onderhouden en goed uitgerust om te garanderen dat je waar voor je geld krijgt en een uitmuntende zeilervaring hebt.

Exclusief vervaardigd door Roberston and Caine

Robertson and Caine begonnen in 1991 met het bouwen van catamarans in Zuid-Afrika. Met ruim 30 jaar scheepsbouwervaring hebben Robertson and Caine meer dan 1000 jachten te water gelaten en zijn ze een van de voornaamste catamaranbouwers ter wereld. Hun innovatieve ontwerpen omvatten een serie catamarans van 39 tot 58 voet, geschikt om ’s werelds meest exotische vaargebieden te bezeilen, evenals de bekroonde Leopard Catamaran-reeks.

Bekijk moor >

Zeil een Sunsail 443 - 3 cabin op deze bestemmingen

Stille Oceaan jachtcharter

Australië

Choose Sunsail

25
Destinations worldwide
14
Flotilla routes
48
Types of yachts
40 yrs
Creating holidays
4 hr
Service guarantee
ABTA – The Travel Association
Consumer protection