Sunsail Lagoon 424 - 4 cabines

13 m
Totale lengte
4
Cabines
8+2
Aantal slaapplaatsen
4
Aantal toiletten
AC
Aan boord

Een nieuwe benchmark voor hoge prestaties op het water. De Sunsail 424 beschikt over golvende lijnen, een dek zonder hoogteverschillen en ruime cabines. Het jacht is uitgerust met een generator, airconditioning en een watermaker.

Aan boord van de Sunsail 424 wordt de ruimte bijzonder slim benut, onder meer door zijn luchtige kajuit en moderne kombuis. Door grote schuifdeuren en brede ramen valt veel daglicht naar binnen, waardoor de binnenruimte open en licht aanvoelt.

De Sunsail 424 beschikt over een royale lay-out, een convertible kajuit en een moderne kombuis. De zonnekap met schuifpaneel biedt uitstekend zicht op de zeilen. De barbecue, generator en de watermaker aan boord maken van het leven op het water waar genieten.

Aanvullende informatie

Convertible kajuit: Dit jacht heeft een convertible kajuit dat is opgenomen als tweepersoons slaapplaats in de totale capaciteit van het jacht.

Voorpieken: Ja

Airconditioning: Dit jacht heeft airco aangedreven door een generator.

Schipper/kok: Een schipper of kok heeft een eigen cabine nodig.

Sunsail Lagoon 424 - 4 cabines – specificatie

Aantal slaapplaatsenMax. aantal slaapplaatsenAantal toilettenCabinesAantal douchesLengte
81044413 m

Leeftijd van je jacht

Een Premier Plus-jacht is minder dan 12 maanden op het water geweest. Deze gloednieuwe schepen bieden optimaal comfort en presteren optimaal.

Met een staat van dienst van max. drie jaar is een Premier-jacht zeer comfortabel en biedt uitstekende prestaties. Voorzien van de nieuwste uitrusting.

Een Classic-jacht is doorgaans niet ouder dan acht jaar, zorgvuldig onderhouden en goed uitgerust. Waar voor je geld en een uitmuntende zeilervaring.

Gebouwd door Lagoon

De wereldleider in zeilcatamarans, Lagoon bouwen al sinds 1984 luxe boten. Sindsdien blijven ze steeds aan de verwachtingen van hun klanten voldoen bij het produceren van hun reeks boten van meer dan 38 voet. Elk van hun prachtige catamarans biedt onvergelijkbaar comfort, ruimte, ergonomie, veiligheid en eenvoud.

Zeil een Sunsail Lagoon 424 - 4 cabin op deze bestemmingen

Zeilvakantie Griekenland

Lefkas Athene Corfu

Zeilvakantie op Mallorca

Mallorca

Choose Sunsail

20+
Stunning Sailing Destinations 
14
Flotilla routes
48
Types of yachts
44 yrs
Creating holidays
4 hr
Service guarantee
Consumer protection