Sunsail 424

Sunsail 424 – 4 hutten

13 m
Totale lengte
4
Cabines
8+2
Aantal slaapplaatsen
4
Aantal toiletten
AC
Aan boord

De Sunsail 424 van botenbouwer Robertson & Caine is innovatief ontworpen met de zeiler en bemanning in het middelpunt. De middelgrote zeilcatamaran met vier cabines is minstens zo functioneel als stijlvol. Met mooie lijnen, intuïtieve bedieningen en een ruim loungedek is de boot een echte eyecatcher op het water. 

Zeil in stijl en geniet van comfort terwijl je geniet van de prachtige omgeving om je heen. Het ruime interieur biedt een panaromadak, een u-vormige kombuis die naar voren is gericht, losstaande kooien zodat je aan beide kanten in bed kunt stappen en een deur naar de boeg voor meer mobiliteit aan boord. 

Deze moderne catamaran biedt de perfecte balans tussen prestatie en comfort aan boord. De stuurhut ligt goed beschut achter de kajuit, en hier heeft de schipper de volledige controle over het schip. De catamaran is als zodanig ook door één persoon te bedienen. Met knikspantrompen en krachtig tuigage met overkoepelende genua is onder uiteenlopende windomstandigheden een vlotte bediening gegarandeerd.

Sunsail 424 – 4 hutten – specificatie

Layout of Sunsail 424
Aantal slaapplaatsenMax. aantal slaapplaatsenAantal toilettenCabinesAantal douchesLengte
81044413 m

Leeftijd van je jacht

Premier plus is de garantie op een boot die minder dan 12 maanden op het water geweest.

Een boot binnen de klasse premier heeft een staat van dienst van maximaal 3 jaar.

Een boot binnen de klasse classic is doorgaans niet ouder dan 8 jaar.

Zeil een Sunsail 424 – 4 Cabin Catamaran op deze bestemmingen