Sunsail 404 - 4 cabin

Sunsail 404 – 4 hutten

12 m
Totale lengte
4
Cabines
8+2
Aantal slaapplaatsen
2
Aantal toiletten
AC
Aan boord

De lichte en tijdloze Sunsail 404 combineert het beste van de Sunsail 444 en 384.

Niet te groot maar ook niet te klein, deze veelzijdige catamaran is van alle gemakken voorzien en staat vooraan in onze vloot, het perfecte jacht voor groepen familie of vrienden.

Een open salon met schuifdeuren geeft makkelijk toegang tot de boeg en achtersteven. Vier ruime dubbele hutten delen twee boordtoiletten en natte ruimten. De hutten zijn voorzien van voldoende opbergruimte en zijn hoog genoeg zodat er voldoende staruimte is.

Aan dek zorgt de locatie van het stuurwiel voor een goed uitzicht en eenvoudige controle over het jacht. Elektrische lieren geven extra comfort en controle over het jacht waardoor je gemakkelijk kunt zeilen, terwijl de verhouding van een relatief groot zeiloppervlak tot de lage aspect van de tuig een optimale evenwicht van kracht en stabiliteit bereikt.

Aanvullende informatie

Ombouwbare salon: Dit jacht heeft een ombouwbare salon die als dubbele slaapplaats is meegeteld in de maximum capaciteit.

Voorpieken: Dit jacht heeft twee voorpieken die beide toegankelijk zijn via de voorkajuiten. De voorpieken zijn niet afgesloten van deze hutten, zijn erg klein en alleen geschikt voor een klein kind of als extra opslagruimte. We raden het af om de voorpieken als slaapplaats te gebruiken en ze zijn dan ook niet opgenomen in de maximale capaciteit van het jacht.

Schipper/kok: Een ingehuurde schipper kan de voorpiek gebruiken op alle bestemmingen, behalve op de Bahama's, waar hij een normale cabine nodig heeft. Als uw jacht geen voorpiek heeft, heeft de schipper een normale cabine nodig.

Airconditioning: Dit jacht heeft airco via generatorstroom

In Griekenland en op de Seychellen mogen zich aan boord van dit jacht niet meer dan 10 passagiers bevinden.

Sunsail 404 – 4 hutten – specificatie

Aantal slaapplaatsenMax. aantal slaapplaatsenAantal toilettenCabinesAantal douchesLengte
81024212 m

Leeftijd van je jacht

Premier plus is de garantie op een boot die minder dan 12 maanden op het water geweest.

Een boot binnen de klasse premier heeft een staat van dienst van maximaal 3 jaar.

Een boot binnen de klasse classic is doorgaans niet ouder dan 8 jaar.

Exclusief vervaardigd door Roberston and Caine

Robertson and Caine begonnen in 1991 met het bouwen van catamarans in Zuid-Afrika. Met ruim 30 jaar scheepsbouwervaring hebben Robertson and Caine meer dan 1000 jachten te water gelaten en zijn ze een van de voornaamste catamaranbouwers ter wereld. Hun innovatieve ontwerpen omvatten een serie catamarans van 39 tot 58 voet, geschikt om ’s werelds meest exotische vaargebieden te bezeilen, evenals de bekroonde Leopard Catamaran-reeks.

Bekijk meer >

Zeil een Sunsail 404 - 4 cabin op deze bestemmingen