Sunsail 404 - 4 cabin

Sunsail 404 – 4 hutten

12 m
Totale lengte
4
Cabines
8+2
Aantal slaapplaatsen
2
Aantal toiletten
AC
Aan boord

De lichte en tijdloze Sunsail 404 combineert het beste van de Sunsail 444 en 384.

Niet te groot maar ook niet te klein, deze veelzijdige catamaran is van alle gemakken voorzien en staat vooraan in onze vloot, het perfecte jacht voor groepen familie of vrienden.

Een open salon met schuifdeuren geeft makkelijk toegang tot de boeg en achtersteven. Vier ruime dubbele hutten delen twee boordtoiletten en natte ruimten. De hutten zijn voorzien van voldoende opbergruimte en zijn hoog genoeg zodat er voldoende staruimte is.

Aan dek zorgt de locatie van het stuurwiel voor een goed uitzicht en eenvoudige controle over het jacht. Elektrische lieren geven extra comfort en controle over het jacht waardoor je gemakkelijk kunt zeilen, terwijl de verhouding van een relatief groot zeiloppervlak tot de lage aspect van de tuig een optimale evenwicht van kracht en stabiliteit bereikt.

Aanvullende informatie

Ombouwbare salon: Dit jacht heeft een ombouwbare salon die als dubbele slaapplaats is meegeteld in de maximum capaciteit.

Voorpieken: Dit jacht heeft twee voorpieken die beide toegankelijk zijn via de voorkajuiten. De voorpieken zijn niet afgesloten van deze hutten, zijn erg klein en alleen geschikt voor een klein kind of als extra opslagruimte. We raden het af om de voorpieken als slaapplaats te gebruiken en ze zijn dan ook niet opgenomen in de maximale capaciteit van het jacht.

Schipper/kok: Een ingehuurde schipper of kok heeft een eigen hut nodig.

Airconditioning: Dit jacht heeft airco via generatorstroom

In Griekenland en op de Seychellen mogen zich aan boord van dit jacht niet meer dan 10 passagiers bevinden.

Sunsail 404 – 4 hutten – specificatie

Aantal slaapplaatsenMax. aantal slaapplaatsenAantal toilettenCabinesAantal douchesLengte
81024212 m

Leeftijd van je jacht

Een Premier Plus-jacht is minder dan 12 maanden op het water geweest. Deze gloednieuwe schepen bieden optimaal comfort en presteren optimaal.

Met een staat van dienst van max. drie jaar is een Premier-jacht zeer comfortabel en biedt uitstekende prestaties. Voorzien van de nieuwste uitrusting.

Een Classic-jacht is doorgaans niet ouder dan acht jaar, zorgvuldig onderhouden en goed uitgerust. Waar voor je geld en een uitmuntende zeilervaring.

Exclusief vervaardigd door Roberston and Caine

Robertson and Caine begonnen in 1991 met het bouwen van catamarans in Zuid-Afrika. Met ruim 30 jaar scheepsbouwervaring hebben Robertson and Caine meer dan 1000 jachten te water gelaten en zijn ze een van de voornaamste catamaranbouwers ter wereld. Hun innovatieve ontwerpen omvatten een serie catamarans van 39 tot 58 voet, geschikt om ’s werelds meest exotische vaargebieden te bezeilen, evenals de bekroonde Leopard Catamaran-reeks.

Bekijk meer >

Zeil een Sunsail 404 - 4 cabin op deze bestemmingen

Zeilen in Kroatie

Split Zeilen in Dubrovnik

Zeilvakantie Griekenland

Lefkas Athene Corfu

Zeilvakantie op de Stille Oceaan

Tahiti

Zeilvakantie in Italië

Sicilië

Zeilvakantie op de Indische Oceaan

Seychellen

Zeilvakantie in Thailand

Phuket

Zeilvakantie op Mallorca

Mallorca

Choose Sunsail

20+
Stunning Sailing Destinations 
14
Flotilla routes
48
Types of yachts
44 yrs
Creating holidays
4 hr
Service guarantee
Consumer protection