Sunsail 403 – 3 hutten

12 m
Totale lengte
3
Aantal hutten
6+2
Aantal slaapplaatsen
2
Aantal toiletten
AC
Aan boord

Overzicht

Het zusje van onze 404 catamaran, de Sunsail 403 heeft hetzelfde vernieuwde design met twee normale hutten en één master hut met eigen grote badkamer.

Door het vergroten van het volume van de romp en het optimaal gebruikmaken van alle beschikbare ruimte, heeft de Sunsail 403 het ruime gevoel van een veel grotere catamaran – het perfecte jacht voor een kleine groep vrienden of familie.

Aanvullende informatie

Ombouwbare salon: Dit jacht heeft een ombouwbare salon die als dubbele slaapplaats is meegeteld in de maximum capaciteit.

Voorpieken: Dit jacht heeft een voorpiek die bereikbaar is via de voorkajuit. Deze ruimte is niet afgesloten van de hut en dient als extra opslagruimte of als slaapplaats voor een klein kind. Wij raden niet aan om de voorpiek als slaapplaats te gebruiken en het is ook niet opgenomen in de maximumcapaciteit van het jacht.

Airconditioning: Dit jacht heeft airco via een stroomgenerator.

Schipper/Kok: Een ingehuurde schipper of kok heeft een eigen hut nodig.

   

Sunsail 403 – 3 hutten – specificatie

Aantal slaapplaatsenMax. aantal slaapplaatsenAantal toilettenAantal huttenAantal douchesLengte
6823212 m

Leeftijd van je jacht

Premier Plus-jachten zijn minder dan 12 maanden op het water geweest. Deze gloednieuwe jachten bieden optimaal comfort en presteren uitstekend. Het zijn op het gebied van technologie, apparatuur en voorzieningen hoogwaardige jachten.

Met een staat van dienst van maximaal drie jaar, onze Premier-jachten zijn zeer comfortabel en bieden uitstekende prestaties, ondersteund door de nieuwste technologie en uitrusting.

Onze Classic-jachten zijn doorgaans niet ouder dan acht jaar, ze zijn zorgvuldig onderhouden en goed uitgerust om te garanderen dat je waar voor je geld krijgt en een uitmuntende zeilervaring hebt.

Exclusief vervaardigd door Roberston and Caine

Robertson and Caine begonnen in 1991 met het bouwen van catamarans in Zuid-Afrika. Met ruim 30 jaar scheepsbouwervaring hebben Robertson and Caine meer dan 1000 jachten te water gelaten en zijn ze een van de voornaamste catamaranbouwers ter wereld. Hun innovatieve ontwerpen omvatten een serie catamarans van 39 tot 58 voet, geschikt om ’s werelds meest exotische vaargebieden te bezeilen, evenals de bekroonde Leopard Catamaran-reeks.

Bekijk moor >

Zeil een Sunsail 403- 3 cabin op deze bestemmingen

Stille Oceaan jachtcharter

Australië

Canada jachtcharter

Vancouver

Choose Sunsail

25
Destinations worldwide
14
Flotilla routes
48
Types of yachts
40 yrs
Creating holidays
4 hr
Service guarantee
ABTA – The Travel Association
Consumer protection