Sunsail 403 – 3 hutten

12 m
Totale lengte
3
Cabines
6+2
Aantal slaapplaatsen
2
Aantal toiletten
AC
Aan boord

Overzicht

Het zusje van onze 404 catamaran, de Sunsail 403 heeft hetzelfde vernieuwde design met twee normale hutten en één master hut met eigen grote badkamer.

Door het vergroten van het volume van de romp en het optimaal gebruikmaken van alle beschikbare ruimte, heeft de Sunsail 403 het ruime gevoel van een veel grotere catamaran – het perfecte jacht voor een kleine groep vrienden of familie.

Aanvullende informatie

Ombouwbare salon: Dit jacht heeft een ombouwbare salon die als dubbele slaapplaats is meegeteld in de maximum capaciteit.

Voorpieken: Dit jacht heeft een voorpiek die bereikbaar is via de voorkajuit. Deze ruimte is niet afgesloten van de hut en dient als extra opslagruimte of als slaapplaats voor een klein kind. Wij raden niet aan om de voorpiek als slaapplaats te gebruiken en het is ook niet opgenomen in de maximumcapaciteit van het jacht.

Airconditioning: Dit jacht heeft airco via een stroomgenerator.

Schipper/Kok: Een ingehuurde schipper kan de voorpiek gebruiken op alle bestemmingen, behalve op de Bahama's, waar hij een normale cabine nodig heeft. Als uw jacht geen voorpiek heeft, heeft de schipper een normale cabine nodig.

   

Sunsail 403 – 3 hutten – specificatie

Aantal slaapplaatsenMax. aantal slaapplaatsenAantal toilettenCabinesAantal douchesLengte
6823212 m

Leeftijd van je jacht

Premier plus is de garantie op een boot die minder dan 12 maanden op het water geweest.

Een boot binnen de klasse premier heeft een staat van dienst van maximaal 3 jaar.

Een boot binnen de klasse classic is doorgaans niet ouder dan 8 jaar.

Exclusief vervaardigd door Roberston and Caine

Robertson and Caine begonnen in 1991 met het bouwen van catamarans in Zuid-Afrika. Met ruim 30 jaar scheepsbouwervaring hebben Robertson and Caine meer dan 1000 jachten te water gelaten en zijn ze een van de voornaamste catamaranbouwers ter wereld. Hun innovatieve ontwerpen omvatten een serie catamarans van 39 tot 58 voet, geschikt om ’s werelds meest exotische vaargebieden te bezeilen, evenals de bekroonde Leopard Catamaran-reeks.

Bekijk meer >