Reisadvies

Belangrijke updates

4 augustus 2020

Sunsail staat je terzijde

De laatste paar weken heeft het coronavirus voor veel onzekerheid gezorgd. De veiligheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers heeft de hoogste prioriteit. Wij volgen de actuele ontwikkelingen op de voet en informeren je hier over onze maatregelen.

Wij volgen nauwgezet de adviezen van het RIVM, de WHO, het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de regeringen van onze bestemmingen. Vermoed je dat je zeilvakantie door het coronavirus is betroffen? Lees dan onze veelgestelde vragen over het coronavirus.

We bekijken steeds die vakanties die binnen nu en de komende 6 weken plaatsvinden. Indien je vakantie buiten deze periode plaatsvindt, willen we je vriendelijk verzoeken nu nog even geduld te hebben, zodat we die klanten die nu acute ondersteuning nodig hebben zo goed mogelijk kunnen helpen.

 

Boek met vertrouwen

Boek met vertrouwen

Je vakantie is onze hoogste prioriteit en wij zorgen ervoor dat je je bij ons op je gemak en veilig voelt. Daarom introduceren we een nieuw en flexibel boekingsbeleid, geldig voor nieuwe en bestaande zeilvakanties geboekt tot en met 30 september 2020 en met vertrekdata tot en met 30 september 2021. Je mag kiezen uit verschillende opties.

 

Lees meer

Kies Sunsail

20+
Prachtige bestemmingen
14
Flottielje-
routes
48
Jacht-
modellen
44
Jaar ervaring
4-
Uursgarantie