Lendy Cowes Week

4 – 10 augustus 2018

De grootste regatta van het Verenigd Koninkrijk

Lendy Cowes Week vindt elk jaar plaats in augustus en is de grootste en meest beroemde regatta van het Verenigde Koninkrijk. Begin augustus wordt Cowes, het welbekende zeilcentrum op de Isle of Wight, omgetoverd tot een bruisende centrum van feestelijke aktiviteiten. Zeil-liefhebbers verzamelen zich vanuit alle windstreken voor deze hoogwaardig zevendaagse competitie.

Zeilers van alle niveaus zijn welkom, met dagelijks meer dan 40 races over het gehele Lendy Cowes Week. Elke avond vindt uitstekende vermaak plaats aan wal.

Sunsail is de trotse officiële charter zeilpartner van Lendy Cowes Week. Dankzij deze samenwerkingsverband zijn wij nauw betrokken bij het evenement. Sunsail is het enige charterbedrijf die beschikt over een speciale racecategorie; de Sunsail Racing Series zet concurrenten tegen elkaar in binnen een flottielje van identieke Sunsail Match First 40 yachts. De bemanning met de meest vaardigheid en de beste teamwork wint.

 

Onze inclusieve pakketten

Dit evenement is open voor zeilers van elk niveau; of je een absolute beginneling bent of een doorgewinterde skipper, je kunt bij de startlijn verschijnen. Wedstrijden beginnen in de middag om bemanningen de kans te geven om ’s morgens alvast te oefenen.

Kies uit pakketten met schipper of bareboat, voor de week of gewoon voor een dag. Kom de winnaars feliciteren op onze exclusieve balkon waar de prijzen worden uitgereikt, en begin vroeg met partyen. 

Stel je zeilvaardigheden op de proef en geniet van de geweldige zeilomstandigheden op de vermaarde Engelse Solent.

Deelnemen?

Bekijk de officiële website van Cowes Week voor meer informatie, deelnemers, resultaten van voorgaande edities en de mogelijkheid tot inschrijving.

Neem een kijkje op onze Engelstalige website om meer te weten te komen over onze exclusieve Cowes Week pakketten.

Meer informatie

Ontdek meer over Lendy Cowes Week: bel een charterplanner op +31 (0)10 411 54 54. 

 

Choose Sunsail

20+
Stunning Sailing Destinations 
14
Flotilla routes
48
Types of yachts
44 yrs
Creating holidays
4 hr
Service guarantee
Consumer protection