BVI Voorjaarsregatta

30 maart - 5 april 2020

De belangrijkste regatta van de Britse Maagdeneilanden vindt onder andere plaats in het Sir Francis Drake-kanaal. Je kunt op een fikse competitie rekenen en uitstekende zeilomstandigheden.

Niet alleen de bevolking, bedrijven en overheid van de Britse Maagdeneilanden hebben ervoor gezorgd dat de Regatta een steeds groter evenement is geworden in de loop van de jaren. Er zijn ook steeds meer enthousiaste zeilers uit alle windstreken gaan deelnemen, die jaar na jaar terugkomen. De Regatta is tegenwoordig een van de belangrijkste jaarlijkse wedstrijdevenementen van het Caribisch gebied. Er is voor ieder wat wils op het Spring Regatta & Sailing Festival op de Britse Maagdeneilanden, of je nu voor het wedstrijdzeilen komt, gezellig in je zeilboot rond te dobberen of alleen om je in het feestgedruis te begeven.

De eerste drie dagen van het festival zijn er wedstrijden langs de kust en party’s aan wal. Daarna wordt de Maritime Heritage Day gevierd bij Nanny Cay. En dan is het tijd voor het hoofdgebeuren: de Spring Regatta. Deze duurt drie dagen en zit boordevol spannende wedstrijden die op drie verschillende gebieden binnen en buiten het Sir Frances Drake-kanaal worden gehouden. Ook zijn er verschillende categorieën. Voorbeelden zijn de bareboat en high-performance jachten.

Tijdens de wedstrijden heeft Regatta Village een vrolijke atmosfeer, met eten, drinken, spelletjes en ander entertainment voor zowel landrotten als zeebonken die dit keer samen eten, het glas heffen en plezier maken.

Liefhebbers van zeilwedstrijden die het Spring Regatta & Sailing Festival een keer hebben meegemaakt, komen elk jaar terug en vertellen iedereen die maar wil luisteren dat je niet echt gezeild hebt voordat je op de wateren van de Britse Maagdeneilanden hebt gezeild.

Meer informatie

Bel ons op +31 (0)10 411 54 54 voor meer informatie over dit evenement en prijzen.