Onze partners

Goede doelen, inspirerende partners

Jouw vakantie is onze passie. Wij streven ernaar om je een unieke, onvergetelijke zeilvakantie te bezorgen, iedere keer opnieuw. Ons doel is vakanties samen te stellen die de zinnen prikkelen, en dat alles verantwoord en duurzaam. Respect voor de natuur en de omgeving is daar een belangrijk onderdeel van. We werken samen met een aantal partners in de non-profit- en bedrijfssector met als doel een positieve verandering. Bekijk onze huidige partners en merkambassadeurs en lees meer over hoe we oceanen en de omgeving zo mooi mogelijk proberen te houden.


Sail 4 Cancer

Sail 4 Cancer biedt zeiltochten en activiteiten op het water voor gezinnen die getroffen zijn door kanker. De stichting geeft geld aan de ondersteuning van palliatieve zorg en onderzoek. Je kunt via deze link doneren.

Meer informatie

Ioanian Dolphin Project

Ionian Dolphin Project

De Ionische dolfijnen in Griekenland en Kroatie  beschermen, zichtlocaties doorgeven en het publiek bewust maken van de regels die gelden tijdens de omgang met deze dieren om de impact op hun leefomgeving te minimaliseren.    Meer informatie

Diver ocean clean up

Opruimacties

Op al onze bases worden regelmating opruimacties georganiseerd, zowel aan als onder water. Ook installeren we zogenoemde seabins die het water in onze havens schoon houden. Lees hieronder meer over de opruimacties. 
Meer informatie


Royal Yachting Association

De Royal Yachting Association (RYA) is het nationale bestuursorgaan voor alle watersport in Engeland, inclusief zeilen. Sunsail biedt via RYA zeilcursussen met opleidingen voor beginners tot zeillessen voor het behalen van je vaarbewijs.
Meer informatie

Ocean Care

Sind 1989 zet Ocean Care zich in voor de oceanen en haar bewoners. Dit doet de Zwitserse stichting aan de hand van onderzoek, campagnes en scholing. Sinds 2011 adviseert Ocean Care de VN over alles rond de oceaan. 
Meer informatie

       4Ocean bracelets

Een schone oceaan

Wij ondersteunen de opruimacties van 4ocean. En ook jij kan je steentje bijdragen. Koop een mooie armband van materiaal dat uit de oceaan is gevist en het gehele aankoopbedrag wordt besteed aan globale opruimacties.
Meer informatie